Phil Collinsin Miami Beachin kartano, jonka on omistanut mm. Jennifer Lopez

Kun ”Take Me Home” – laulaja Phil Collins päätti muuttaa Miami Beachiin, osti hän yhden kaupungin ikonisimmista kartanoista, Biscayne Baystä. Kodin jonka aikaisemmin omisti mm. Jennifer Lopez on nyt laitettu myyntiin. Myyntiinlaittoa edelsi jonkinasteinen draama kun Collinsin x-vaimo Orianne Cevey muutti kotiin mentyään sitä ennen salaa naimisiin toisen miehen kanssa. Hän kieltäytyi muuttamasta sieltä pois ennen kuin Collins suostuu Ceveyn asettamiin vuoden 2008 avioeron ehtoihin. Cevey muutti kuitenkin pois kun hän osti uuden miehensä kanssa toisen kiinteistön. Collins laittoi tällöin kartanolle hintalapun 40 miljoonaa dollaria. 

Collins teki erinomaisen valinnan ostaessaan tähtien asuttaman kiinteistön vuonna 2015 hintaan 33 miljoonaa. Kotia on aina pidetty yhtenä Miami Beachin upeimmista kartanoista josta aukeavat näköalat Miamin pilvenpiirtäjien silhuettiin Biscayne Bayn takana. Sisäänkäyntiä vastapäätä sijaitsevat La Gorce Country Club ja golfkenttä. Yksi kuuluisimmista kodin asukkaista oli aikanaan Jennifer Lopez joka omisti sen vuosina 2002 – 2005 myyden sen sitten hintaan 13.9 miljoonaa. Kun Lopez asui kartanossa kuvasivat lehdet paljon sitä sillä seurauksella että kuvat levisivät ympäri maailmaa. Niitä ihailtiin samaan aikaan kun seuraattiin Lopezin meteorin lailla tapahtuvaa nousua tähteyteen yhtenä lahjakkaimmista laulajista. Vuonna 1929 rakennettuun vanhan maailman espanjalaistyyliseen kotiin saavutaan portista vähän yli puolen hehtaarin tontille joka on maisemoitu runsain trooppisin kasvein. Tontti rajautuu 60 metrin pituudelta Biscayne Bayhin. Rannan puolella on iso uima-allas, kylpylä, venelaituri, Iso lampi jossa koi-kalat uiskentelevat sekä kesäkeittiö majoineen. Auringonlasku Miamin silhuettiin kruunaa kyllä illan tunnelman. Kartanon valtaisia tiloja voi ihailla mm. toiseen kerrokseen nousevasta hissistä käsin. 1000 neliön kodissa on kuusi makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, kaarimalliset sisäänkäynnit tilasta toiseen sekä vaikutuksen tekevä pyöreä sisääntuloaula. Kartanossa on täysin varusteltu gourmet-tason keittiö ja viinikellari. Päämakuuhuoneen yhteydessä on valtaisa vaate- ja pukeutumishuone. 

Vaikka Collins on jättämässä eteläisen Floridan on samalla uusia julkisuuden henkilöitä harkitsemassa kiinteistön hankkimista tai he ovat jo hankkineet sellaisen aurinkoiselta alueelta jättäen samalla mm. New Yorkin, Massachusettsin ja Kalifornian. Heitä ovat Tom Brady ja Gisele Bundchen, Joshua Kushner ja Karlie Kloss, Ivanka Trump ja Jared Kushner, Cindy Crawford ja Rande Gerber, sekä Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez jotka ovat hiljattain ostaneet koteja ja maata Miami Beachistä. 

 

Luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.