New Yorkin kattohuoneisto jonka ovat omistaneet Cher ja Britney Spears

Silk Building on yksi Nohon ainoista täyden palvelun loft-rakennuksista. Vuonna 1908 rakennetussa rakennuksessa on 55 asuntoa ja 24 tunnin ovimies/concierge-palvelu. Upea nelikerroksinen kattohuoneisto yhdessä New Yorkin historiallisimmista asuinrakennuksista, joka oli aiemmin silkkitehdas ennen kuin se muutettiin asunnoiksi ja jonka sitten omisti joukko julkkiksia, on juuri tullut markkinoille hintaan 6,995 miljoonaa dollaria. Italialaiseen renessanssityyliin vuonna 1908 rakennettu ja 1980-luvulla asunnoiksi muutettu 12-kerroksinen Silk Building sijaitsee Manhattanin Nohon kaupunginosassa, ja se kattaa kokonaisen korttelin Broadway- ja Lafayette-katujen välissä.

Tyylitietoiset ovat vuosikymmenten ajan seuranneet Cherin kotivalintoja loistavissa sijainneissa New Yorkista Kaliforniaan ja Havaijille. Hänen taiteellinen näkemyksensä yhdistettynä korkeatasoisiin sisustustaitoihin jotka kilpailevat jopa hänen laulu- ja show-taitojensa kanssa. Cher oli Silk Buildingin kattohuoneiston ensimmäinen omistaja asuen siellä aina vuoteen 1990, jolloin hän myi sen Russell Simmonsille 1,6 miljoonalla dollarilla. Britney Spears osti myöhemmin asunnon ja hän kirjoitti siellä Grammy-palkitun kappaleen ”Toxic”. Hän asui siellä neljä vuotta. Britney liitti kaksi yksikköä nykyiseen asuntoon, jossa on nyt yhteensä 350 neliötä ja neljä makuuhuonetta. Keith Richards asui myös kerran rakennuksessa, jossa hänellä oli kaksi kerrosta ja äänitysstudio.

Jotkut kattohuoneiston parhaista ominaisuuksista ovat korkeat katot, 40 neliömetrin ulkoterassi, täysin toimivat puita polttavat takat ja baarikeittiö pääsviitissä. Viides makuuhuone voitaisiin lisätä muuttamalla kattotasossa olevaa luolamaista tilaa josta on pääsy suurelle terassille, jolta on näkymät Greenwich Villageen ja Empire State Buildingiin. Keittiö on moderni ja kylpyhuoneiden sisustuksessa on runsaasti marmoria. Cher olisi ehdottomasti hyväksynyt muutokset asunnossa!

Silk Building sijaitsee naapurustossa, jonka John Jacob Astor kehitti vuosikymmeniä sitten, ja siellä sijaitsi suuri määrä vaatealan,- yrityksiä ja tehtaita. Vuonna 1983 Tower Records vuokrasi Silk Buildingin ensimmäisen kerroksen liiketilan, mikä houkutteli paikallisia musiikin ystäviä, turisteja ja viihdealan ammattilaisia. Rakennuksessa toimi äskettäin Major League Baseball -myymälä ja tällä hetkellä siinä on Blink Fitness -keskus. Noho on ollut koti monille julkkiksille, mukaan lukien Gigi Hadid ja Cynthia Nixon. Ei ole epätavallista törmätä lukuisiin muihin julkkiksiin, jotka asuvat lähialueilla. Alueella tehdään myös paljon kuvauksia ja valokuvauksia.
Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.