Mercedes-Benzille viisi ykkössijaa Motor Klassik Award 2021 -kilpailussa

75
Mercedes-Maybach S-sarja

Lähes 15000 ihmistä antoi äänensä Motor Klassik -lehden vuosittain järjestämässä lukijaäänestyksessä, ja tulokset puhuvat puolestaan. Mercedes-Benz keräsi viisi ykkössijaa – eikä vain historiallisten ajoneuvojen luokissa, vaan myös ”tulevaisuuden klassikot” -sarjoissa. Mercedes-Benzin voittaja-autot olivat:

· Classic Sports Car -luokka: Mercedes-Benz 300 SL Coupé (W 198) ”Lokinsiipi”, 31,2 prosenttia äänistä. Voitto oli mallille jo kahdeksas.
· Classic Saloons: Mercedes-Benz 300 SEL 6.3 (W 109), 32,9 prosenttia äänistä.
· Classics of the Future/Vans: Mercedes-Benz EQV, 46 prosenttia äänistä.
· Classics of the Future/Luxury ja premium: Mercedes-Benz S-sarja, 33,7 prosenttia äänistä
· Mercedes-Benzin alkuperäiset varaosat: 50,1 prosenttia äänistä.

Mercedes-benz SL 300

Mercedes-Maybach S-sarjan myynti käynnistyi, tarjolla kaksi huippumallia

Mercedes-Maybach S-sarja yhdistää kaksi automaailman tavoitelluinta hyvettä: absoluuttisen ylellisen ja mukavan matkustuskokemuksen sekä huippuunsa hiotun teknisen edistyksellisyyden. Tarjolla on kaksi Mercedes-Maybach-mallia: V8-moottorinen S 580 4Matic (385 kW/523 hv, 700 Nm) sekä ensimmäistä kertaa myös V12-moottorin ja nelivedon yhdistelmällä varustettu S 680 4Matic (450 kW/612 hv, 900 Nm). Mallit ovat 18 senttiä pidempiä kuin pitkäakselivälinen Mercedes-Benz S-sarjan auto, ja vakiovarustukseen kuuluvat Executive-istuimet takana sekä Chauffeur-varustepaketti. Matkustamo tarjoaa ylivertaisen rentouttavan työtilan ja levähdyspaikan, sillä äänieristystä on edelleen parannettu aktiivisilla tiemelua suodattavilla vastamelutoiminnoilla. Auto voidaan viimeistellä myös kaksisävymaalauksella, jossa käytettäviä väriyhdistelmiä on kaikkiaan kymmenen. Lisävarusteena ovat saatavissa esimerkiksi TV-vastaanotin, nelipyöräohjaus, kameran ohjaama e-Active Body Control-jousitus sekä ylellinen Maybach-nappanahkaverhoilu. Mercedes-Maybach S-sarjan hinnat alkavat Suomessa 289 388 eurosta (S 580 4Matic).

S-Sarja Sedan
Mercedes-Maybach S

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.