LEGO® VIDIYO -musiikkivideosovelluksella koululaiset voivat ohjata, tuottaa ja tähdittää omia musiikkivideoitaan ja jakaa niitä turvallisesti verkossa

LEGO Groupin ja Universal Music Groupin innovatiivisen ja luovuutta kehittävän LEGO® VIDIYO -musiikkivideosovelluksen avulla koululaiset voivat nauttia musiikista ja tanssista, ohjata, tuottaa ja tähdittää omia musiikkivideoitaan sekä jakaa niitä turvallisesti. Sovelluksessa voi käyttää mitä tahansa kappaleita listahiteistä aina UMG:n tähtiartistien tuotantoon.  LEGO VIDIYO yhdistääkin uuden teknologian ja fyysiset LEGO System -elementit ja hahmot maailman tunnetuimpien artistien ja eri genrejen musiikkiin.

LEGO VIDIYO sisältää yhdistelmän LEGO-sisältöä, minihahmoja, musiikkia ja lisättyä todellisuutta. Videonikkarit voivat nyt herättää musiikkivideot eloon omilla tyyleillään sekä täydentää niitä hauskoilla BeatBits-erikoistehosteilla, jotka ovat neliönmuotoisia LEGO -kuvalaattoja.

LEGO VIDIYO edellyttää vanhempien suostumusta, ja sen käyttäjät pysyvät anonyymeinä. Kaikki sovellukseen ladattu sisältö tarkistetaan, joten vanhemmat voivat luottaa siihen, että lasten luovuus pääsee kukoistamaan turvallisella tavalla myös verkossa. Sisällön voi kuitenkin aina tallentaa omaan kännykkään katsottavaksi yhdessä ystävien ja oman perheen kanssa.

Oman musiikkivideon voi tehdä vaikka puistossa tai omassa huoneessa

LEGO VIDIYO -musiikkivideoita voi tehdä kaikkialla, kuten puistossa, takapihalla, omassa huoneessa tai palikkarakennelman keskellä. Esiintymispaikan skannaus ja musavideon tekemisen aloitus sujuu kolmessa sekunnissa. Videonikkarit voivat valita omaan luomukseensa esimerkiksi kimallustehosteita muuten mustavalkoiseen videoon, konfettisateen tai vaikkapa röntgenkatseen. Videoihin voi lisätä myös äänitehosteita, kuten DJ:n ”skrätsäystä”, hiiren äänen tai saksofonisoolon. Hahmot voi laittaa tekemään hulvattomia liikkeitä ja temppuja breikkaamisesta aina hain selässä surffaamiseen…

Sovelluksen ja valitsemiensa BeatBitsien avulla lapset voivat tuottaa oman musiikkivideon ja täydentää sitä tanssiliikkeillä sekä ääni‑ ja videotehosteilla. 60 sekunnin esityksestä voi lyhentää 5, 10, 15 tai 20 sekunnin pituisia jaettavia videoklippejä.

 Lapset voivat nyt ensimmäistä kertaa leikkiä Lego-minihahmojen kanssa joko minikokoisina (4 cm), mediumkokoisina (1,2 m) tai megakokoisina (5 m) . Sovellukseen lisätään säännöllisesti uutta lasten luovuutta kehittävää musiikkia, haasteita ja inspiroivaa sisältöä. Haasteiden avulla videonikkarit oppivat tekemään omia musavideoitaan, joissa voi hyödyntää Lego Vidiyo – sovelluksen monipuolisia toimintoja ja ainutlaatuisia BeatBitsejä.

LEGO Vidiyo -sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta.  BeatBoxien hinta on 19,99 euroa/kpl ja Bandmatesien 4,99 euroa/kpl. Jokainen Bandmate-pakkaus sisältää 3 BeatBittiä.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.