Kanye Westin poikamiestalo myynnissä

Kuvat: Jack Spitser

Kanye Westin ensimmäinen koti Hollywood Hills kukkuloilla, jossa hän asui miltei 15 vuotta, on myynnissä. Sen puhdaslinjainen ja hienostunut arkkitehtuuri ja näköalat ovat kuin suihkukoneen ikkunasta ovat asiat joka ovat sytyttäneet Kanyessä liekin. Talon hinta on  $3.699 miljoonaa. 

West nousi esille vuonna 2003 sooloräppärinä ja tuottajana. Silloin hyppäsi Slow Jamz ykköseksi kaikkien kolmen kovimman tekijän, Hot 100, R&B, ja Rapin listoilla, ja siitä tuli Westin ensimmäinen listaykkönen. Sinä vuonna Kanye osti hurmaavan poikamiesboksinsa hintaan  $1.75. Talossa on jalopuulattiat, korkeat huoneet, sulavat venetsialaiset kipsikoristeet ja runsaasti luonnonvaloa. Kokonaisuuden kruunaavat joka huoneesta avautuvat näköalat kaupunkiin ja valtamerelle. 

Kodissa ovat aurinkoiset oleskelutilat, mediahuone, ykkössviitti sekä toinen vaikuttava sviitti ja yksi lisämakuuhuone jolla on oma parveke ja myös oma kylpyhuone. Kuisti suorastaan kutsuu järjestämään kynttiläillallisia kaupungin valojen tuikkiessa alapuolella. Westin mielenkiinto on kohdistunut aina arkkitehtuuriin aivan kuten hänen vahva palonsa musiikkiin ja muotiin, jotka kaikki hän katsoo luovuuden hedelmiksi ja olevan taidetta. Minimalistiset ja jokseenkin karkeat mutta puhtaat betoniset linjat ovat seuranneet matkassa mukana Westin valitessa nykyisen $57 miljoonan hintaisen Malibun talonsa. Kanyen nykyisen talon on suunnitellut arkkitehti Tadao Ando ja rakennustyössä on tarvittu 1.200 tonnia betonia ja 200 tonnia lujaterästä.

44-vuotias West löi itsensä lopullisesti läpi vuonna 2004 albumillaan The College Dropout josta hän sai runsaasti palkintoja. Hänen rapmusiikkinsa on tuonut hänelle vaurautta ja statusta, mutta Kanye on ollut taitava myös bisneksen teossa, muotisuunnittelijana, laulajana ja levytuottajana. Erottuaan nyt Kim Kardashianista, tulee suorasanainen Kanye luultavasti säilyttämään suosionsa ja antamaan seuraajilleen mallin jota noudattaa vielä pitkän aikaa.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.