Janet Jackson haluaa 8.995 miljoonaa New Yorkin asunnostaan

 

Janet Jackson vuonna 2015.

Laulaja ja esiintyjä osti asunnon Keskuspuiston laidalta vuonna 1998 hintaan 2,8 miljoonaa dollaria. 24 vuoden jälkeen haluaa Jackson asunnosta 8.995 miljoonaa dollaria. Jackson, joka nousi tähteyteen 1980-luvun loppupuolella hiteillä kuten ”Miss You Much” ja ”Together Again”, on edesmenneen Michael Jacksonin sisar.

Kiinteistö tarjoaa näköalan, josta käsin voi tarkkailla 57:n kadun elämänmenoa. Kadunvarsi tunnetaan kiinteistövälittäjien keskuudessa miljardöörien rivistönä. Kolmen makuuhuoneen, vajaan 200 neliön asunto levittäytyy rakennuksen 34 kerrokseen ja näköalat Keskuspuistoon ovat huikaisevat. Huoneistossa on valoisa, rakenteeltaan avoin olohuone ja ruokailuhuone, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Siellä on myös puupaneloitu kirjasto. Keittiön ruokapöydästä aukeavat upeat näkymät.

One Central Park West -niminen asunto  sijaitsee New York Trump International -hotellin rakennuksessa. Asunnon hintaan sisältyy pääsy kaikkiin hotellin mukavuuksiin, joihin kuuluu mm. samassa rakennuksessa sijaitsevan korkeatasoisen Jean-Georges Vongerichten ravintolan huonepalvelu. Jacksonin tiedottaja sanoi, että tähti ei ole ollut asunnossa sitten vuoden 2019.

”Aina kun astuin 24 vuotta vanhaan asuntooni, arvostin aina sen upeaa sijaintia ja henkeäsalpaavia näkymiä, jotka vangitsevat New Yorkin taian ja jännityksen. Asunnon kynnyksen läpi astuminen sai minut tuntemaan oloni niin rauhalliseksi. Asuntoon liittyy valtavasti muistoja”, Jackson sanoo. Hän sanoo että on jonkun muun aika nauttia asunnosta ja luoda uusia omia muistoja.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.