Freddie Mercuryn Lontoon koti on myynnissä

Queen's Freddie Mercury, yksi kaikkien aikojen suurimmista rock-keikareista, oli kuuluisa teatraalisesta tyylistään ja neljän oktaavin laulualueestaan.

Freddie Mercuryn Lontoon koti on myynnissä

Hän syntyi Farrokh Bulsaraksi Sansibarissa ja pakeni perheineen Englantiin Sansibarin vallankumouksen seurauksena, jossa monia arabeja ja eteläaasialaisia ​​murhattiin. Asuessaan Lontoon lähellä hän opiskeli graafista taidetta ja muotoilua (jota hän käytti myöhemmin Queenin logon suunnitteluun) ja myi käytettyjä vaatteita tulevan Queen-rumpalin Roger Taylorin kanssa Kensington Marketissa. Hän esiintyi useissa bändeissä, mutta hänen uransa sai todellista vauhtia vuonna 1973, kun hän liittyi Taylorin, kitaristi Brian Mayn ja basisti John Deaconin kanssa tuottamaan Queenin ensimmäisen albumin. Hän esiintyi yli 700 keikkalla yhtyeen kanssa, jännittäen yleisön loppuunmyydyillä stadioneilla ainutlaatuisella tyylillään ja vahvalla yhteydellään yleisöönsä. Hän kuoli AIDSiin vuonna 1991, mutta hänen musiikkinsa elää, Queen’s Greatest Hits on kaikkien aikojen myydyin albumi Isossa-Britanniassa, ja kaksi hänen kappaleistaan ​​”We Are The Champions” ja ”Bohemian Rhapsody” äänestettiin kaikkien aikojen parhaaksi kappaleeksi ja se sinetöi hänen valintansa Grammyn Hall of Fameen.

Mercury jätti Kensington-kotinsa entiselle kumppanilleen ja pitkäaikaiselle ystävälleen Mary Austinille. Vaikka hän pyrki romanttisiin suhteisiin miesten kanssa, hän piti Mariaa elämänsä rakkautena ja aviovaimona. Garden Lodge on upea uusgeorgialainen kartano, joka toimi Mercuryn ”maatalona Lontoossa”, pyhäkkönä hänen kiertue-elämänsä aikana. Tämä Austinin kolmekymmentä vuotta huolellisesti säilyttämä musiikkihistorian aikakapseli on myynnissä ensimmäistä kertaa Mercuryn ostettua sen vuonna 1980, ja hintapyyntö on 30 miljoonaa puntaa (38 miljoonaa dollaria). Garden Lodgen keskipiste on kaksikerroksinen salonki, jossa oli aikoinaan flyygeli, jolle Mercury sävelsi tunnushittinsä ”Bohemian Rhapsody”. Ranskalaiset ovet johtavat japanilaisesta olohuoneesta kauniiseen puutarhaan. Jokainen talon huone on täynnä Mercuryn eloisaa persoonallisuutta, ja niissä on toteutettu taiteilijan henkilökohtaiset valinnat, mukaan lukien sitrushedelmän sävyiset keltaiset seinät intiimissä ruokasalissa ja lattiasta kattoon ulottuvat peilit ylellisessä pukuhuoneessa, jossa aikoinaan sijaitsi hänen laaja kokoelmansa näyttämöpukuja. Kiviseinien ympäröimän ainutlaatuisen kulttuurisen maamerkin omistaminen on nyt mahdollista toteuttaa, kysymys on ainutlaatuisesta tilaisuudesta elämässä.

Austinin mukaan ”Tämä talo on ollut upein muistojen aarreaitta, koska sen jokaisessa huoneessa on rakkautta ja lämpöä. Siitä lähtien, kun Freddie ja minä astuimme läpi sadunomaisesta vihreästä ovesta, se on ollut rauhan paikka, todellinen taiteilijatalo, ja nyt on aika uskoa se rauhan tunne seuraavalle henkilölle.” Kensington on tasokas Lontoon kaupunginosa, joka tunnetaan komeista viktoriaanisista kodeistaan. Lähellä sijaitsevat Natural History Museum, Design Museum, Kensingtonin palatsi ja Kensington Gardens. Kensington High Streetin tyylikkäät putiikit ja Royal Albert Hallin tähtikonsertit ovat molemmat kävelyetäisyydellä. Julkkisten keskuudessa suosiman naapuruston merkittäviä asukkaita ovat Eric Clapton, Stella McCartney, Rowan Atkinson ja Dido.

Lisää arvokiinteistöjä välittää
TopTenRealEstateDeals
Kuvat : Garden Lodge courtesy Knight Frank.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.