Eniten koeajetut luksusautot maailmassa

Tesla Model S

Porsche Panamera ja BMW 7 sarja ovat Instagrammissa suurimman mielenkiinnon kohteena. mutta millä autoilla on tosimaailmassa tehty myös koeajo? Uswitch.com/car-insurance halusi tietää hyödynnettyään sivuston SemRush.com tietokantaa maailmanlaajuisesti suoritetuista koe-ajoista. Käynnistetään koneet!

Ykkösenä on Tesla Model S halutuimpana koe-ajettavana mallina. 15.600 klikkausta osoittaa mielenkiintoa tätä Elon Muskin ikonisen yhtiön sähköautoa kohtaan. Ehkä joillekin yllätyksenä kakkossijaa koe-ajojen määrässä pitää Audi 6. Mallilla on hakuja vuodessa 14.400. Näin on ollut jo viiden vuoden ajan. Elon Musk saattaa haluta ihmisten matkustavan kuuhun ja samantyyppistä haaveilua mutta pienemmässä mittakaavassa kokevat myös Teslan luksusautoja koe-ajaneet ja kolmas sija meneekin Tesla Model 3:lle joka on sijalla kolme. Vuosittaisia koe-ajoklikkauksia kertyy mallille vuodessa 11.800.

Sijalla 14 on japanilainen Mazda3 ja sijalla 15 on Porsche Macan. Mazda saa klikkauksia 4.080 ja he haluavat koe-ajaa vuonna 2020 World Car Design – palkinnon voittaneen mallin. Porsche Macan kerää klikkauksia 3.720 henkilöiltä jotka haluavat koe-ajaa tämän crossover SUV – mallin.

Porsche Macan Turbo Performance

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.