Dale Earnhardt Juniorin entisöimä merirosvoaiheinen koti Key Westissä

Dale Earnhardt Juniorin tuntevat Nascar-fanit parhaiten lempinimellä Pied Piper of Daytona. Hän on paljon muutakin kuin vain palkintoja kahminut kilpa-ajaja, hän on lukemattomien yritysten ohjaksissa joiden kehitystarinat saisivat monen huippuyliopistoissa kauppatieteitä opiskelleen haukkomaan henkeään. Yksi hänen menestyneimmistä hankkeistaan on Key Westin vanhojen talojen entisöinti joka tapahtuu niiden vanha lumovoima säilyttäen. Talot saavat myös nykyaikaisen varustuksen jolla kodeista tehdään todella viihtyisät lisäten niihin jopa hassunkurisia yksityiskohtia. Yksi hänen viimeisistä entisöidyistä ja uudistetuista rakennuksistaan on ilmeeltään ja teemoitukseltaan Key Westin historiaan kiinteästi liittyvään merirosvohistoriaan liittyvä. Talo sijaitsee Vanhassa kaupungissa Lähellä Mallory Squaren ja Duval Streetin myymälöitä, trendikkäitä baareja, viimeisimpien muotisuuntausten mukaisia ravintoloita. Ympäristössä on myös runsaasti paraateja ja katutaiteilijoita, ja se on nyt myynnissä hintaan 3.7 miljoonaa dollaria. Earnhardt viettää nykyään puolittaisia eläkepäiviä oltuaan 21 vuotta vakio-autojen kilpa-ajaja saavuttaen yhteensä 26 voittoa. Silloin tällöin hän ajaa kisoja edelleen. Earnhardt jatkaa kilpa-ajajana isoisänsä Ralph Earnhardtin ja kuuluisan isänsä Dale Earnhardt Seniorin perintöä. Dale Earnhardt on myös päässyt Nascarin Hall Of Fameen. Dale omistaa JR Motorsports yrityksen sekä Hammerhead Entertainment yhtiön jonka päätuotteita ovat silmälasikehykset jonka malliston päälinjastot kantavat nimiä Dale Earnhardt Jr. Chevrolet ja Dale Earnhardt Jr. Buick-GMC-Cadillac. Hän omistaa myös kaksi Whiskey River Beer and Wings ravintolaa Pohjois- Carolinassa ja on osa-omistaja henilöautojen ja rekkojen varaosia verkkokaupan kautta toimittavassa yrityksessä.

Vuonna 2018 Dale ja hänen sisustussuunnittelija vaimonsa Amy aloittivat tosissaan etsimään Key Westistä vanhoja taloja entisöitäväksi. Heidän ensimmäiseksi entisöimästään talosta tehtiin tv-dokumentti nimeltään Renovation Realitiies : Dale Jr & Amy. Työn valmistuttua talo myytiin uudelle omistajalle muutamassa päivässä. Heidän toinen kohteensa on juuri valmistunut ja se on nyt pantu myyntiin. Talo on rakennettu 1863 sisällissodan aikana ja se pursuaa Key Westin vanhaa charmia. Rakennus on todistanut monia historiallisia tapahtumia. Yhdysvaltojen eteläisin kaupunki, Key West on ollut monen merkkihenkilön lomapaikka. Heihin kuuluvat presidentit Franklin Roosevelt, Harry Truman ja Dwight Eisenhower. Dalen viimeksi uusima 300 neliön talo on varsin mittavan kokoinen verrattuna muihin alueen taloihin. Siinä on viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Piparkakku-ilmeinen sisäänkäynti ei paljasta talon isoa kokoa. Huoneiden sisustuksellisessa ilmeessä on vaalittu alkuperäistä arkkitehtuuria lisäten siihen merirosvollista ja merellistä ilmettä. Runsaasti köyttä ja puuta on käytetty. Laivan ruori komistaa keittiön baaria ja papukaijat seuraavat elämänmenoa omilta paikoiltaan.

Toisessa kerroksessa on lattialuukku josta voi seurata alakerran menoa. Uima-allas on Key Westin mittapuun mukaan suuri. Viidakkomaisen puutarhan toisella puolella sijaitsevan vierastalon toisen kerroksen parvekkeelta aukeaa portti joka johtaa lankulle jota pitkin antaumuksellinen merirosvoteeman ihannoija voi astua suoraan veteen. Jos kuusivarpainen kissa ilmestyy kuistille voi sen käydä palauttamassa Ernest Hemingwayn museotalolle läheisen kadun varrella pysähtyen samalla Sloppy Joe´s baariin iltapäivän gin tonicille. Dalen ja Amyn toinen entisöity talo lähestyy Key Westin historiaa sisustukseltaan hieman leikillisin sävyin ja se on nyt myynnissä hintaan 3.7 miljoonaa dollaria.

Lisää loistoasuntoja välittää
TopTenRealEstateDeals