Cindy Crawfordin omistama tila myyntiin 99.5 miljoonalla

Cindy Crawford vuonna 2015. Kuva: Wikimedia Commons.

Cindy Crawford oli yksi 1980- ja 90-luvun suosituimmista ja tunnetuimmista supermalleista. Hän esiintyi yli 500 aikakauslehden kannessa, mukaan lukien Vogue, Elle ja Cosmopolitan. Hän asteli Versacen, Ralph Laurenin ja Dolce & Gabbanan catwalkeilla. Hänet tunnettiin ”kauneuspilkustaan”, suun yläpuolella olevasta luomesta. Häntä pidettiin kauan yhtenä maailman kauneimmista naisista. Hän esiintyi myös televisiossa, näytteli musiikkivideoissa jotka palvelivat artisteja kuten George Michael, Bon Jovi ja Taylor Swift. Menetettyään veljensä 10-vuotiaana leukemian uhrina, hän nousi taudin parantamiseen keskittyvän hyväntekeväisyystyön keskushahmoksi.

Supermallille aikoinaan kuulunut jyrkänteellä sijaitseva Malibun tila on juuri laitettu myyntiin hintaan 99,5 miljoonaa dollaria ja se on yksi osavaltion kalleimmista asunnoista. Crawford myi kodin itse 45 miljoonalla dollarilla vuonna 2018. Todella syrjäinen kartano sijaitsee porttien takana yli hehtaarin hoidetulla tontilla Malibussa El Sol Beachin yläpuolella. Yksityinen polku johtaa alas valkoiselle hiekkarannalle, jonne pääsevät myös muutamien naapurustossa olevien kartanoiden asukkaat. Talo on suunniteltu siten että sen asukkaat pääsevät nauttimaan maksimaalisella tavalla upeista rannan näköaloista. Vanhat puut, myös palmut, ympäröivät taloa ja luovat rauhallisen, luonnon läheisen tunnelman.

Kaksikerroksisessa, punakattoisessa Välimerellisessä asuinpaikassa on 700 neliötä. Tyylikkäässä pääkerroksen pohjaratkaisussa yhdistyvät olohuone, ruokailuhuone ja gourmet-keittiö. Lattiasta kattoon ulottuvat liukulasiovet avautuvat valtamerelle, rannalle ja rannikolle, ja ne avautuvat myös ympäröivälle terassille, jossa on takka. Grand Master -sviitissä on takka ja oleskelutila sekä kaksi kylpylämäistä kylpyhuonetta ja vaatehuone. Muissa makuuhuoneissa on myös omat kylpyhuoneet, joista yhdellä on oma sisäänkäynti, kylpyhuone ja keittiö. Holvikattoinen kuntosali ja mediahuone täydentävät huvilan.

Tenniskentät, upea uima-allas ja kylpylä, jossa on oma takkahuone, sekä laajat terassit takaavat hienot valintavaihtoehdot paikoiksi joissa viihtyä ja nauttia upeista auringonlaskuista, joista Malibu on tunnettu. Malibu Riding and Tennis Club ja kuuluisa Paradise Cove Beach Cafe ja Malibu Country Martinin putiikit ja ravintolat ovat luonnonkaunista rannikkoa pitkin ajetun vartin pituisen ajomatkan päässä.

Malibu sijaitsee, kuten kylteissä lukee, ”21 mailia luonnonkauneutta” Kalifornian rannikolla Los Angelesin länsipuolella. Aiemmin unelias rantakaupunki, jonka kaduilla asukkaat ratsastivat hevosilla, on viime vuosina kehittynyt näyttävien kartanoiden ja tasokkaiden kauppojen keskittymäksi. Kaupunki on erittäin suosittu julkkisten keskuudessa. Sen tunnetuimpia asukkaita ovat Leonardo DiCaprio, Miley Cyrus, Jack Nicholson, Paris Hilton, Britney Spears ja Cher.

Lisää luksusasuntoja ja taloja välittää TopTenRealEstateDeals.

Kuvat: Coldwell Banker Realty.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.