Upea kartano myyntiin Beverly Hillsissä

On helppoa kuvitella olevansa Edenin Puutarhassa tai jossain eksoottisessa maassa tässä Vanhan Maailman, Välimerellisessä kartanossa Beverly Hills Flatsin naapurustossa.Kartano on kuin luksusta edustava vetäytymispaikka viidakossa, mutta se sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä Beverly Hills hotellista. Koko rakennus on muratin peittämä sijaiten keskellä tiheän kasvuston hallitsemaa maisemointia. Kartanosta on vain pieni matka Rodeo Driven ostoskaduille ja ravintoloihin. Koko naapurustoa verhoavat lehtipuiden reunustamat mutkittelevat kadut ja huippukalliit talot joissa ovat viihtyneet vuosien varrella kuuluisuudet kuten Donna Reed, Dean Martin, Courtney Cox ja Shirley MacLaine.

Kiinteistö on nyt pantu myyntiin ja se on hinnoiteltu 20.5 miljoonan dollarin arvoiseksi. Palmujen, bambukasvien ja saniaisten reunustaman sisäänkäynnin jälkeen avautuu mahtava, valoisa ja valkoinen lämpiö jonka vangitsevana keskipisteenä nousee kaartuva ja suorastaan maalauksellinen portaikko. Sisustusta hallitsevat tummat mahonkiset lattiat joilta nousevat valkoiset hohtavat seinät katon ollessa palkein tuettu. Ranskalaisten ovien ja suurten ikkunoiden kautta avautuvat viidakkonäkymät. Arkkitehtoonisesti harkittuja yksityiskohtia on runsaasti ja laadukkaita materiaaleja on käytetty jokaisessa huoneessa ja työt ovat viimeistelleet italialaiset käsityöläiset. Kiiltävä kulta ja nikkeli hallitsevat värimaailmaa. Kartanossa on gourmet-tason keittiö onyksisin tasoin. Ulkoterassilla on mahtava takan koristama olohuone. Terassilla on oma keittiönsä ja pizzauuni.

Viineille vihkiytyneitä kiehtoo varmasti viinihuoneen 5.500 pullon kokoelma. Juomia voi nautiskella lempeässä ulkoilmassa varjossa istuskellen tai sitten auringonpaisteessa uima-altaan tai kylpylän edustalla. Ranskalaistyylisiä takkoja on kaikkiaan kahdeksan suurin tulisijoin joissa loimuavia liekkejä voi ihailla. Muratin verhoama talo vierastaloin sijaitsee varsin pienellä tontilla. Asuinneliöitä on noin tuhat, makuuhuoneita on kuusi ja kylpyhuoneita seitsemän sekä lisäksi on takalla varustettu päämakuuhuone. Parvekkeita on kaksi ja myös kirjasto ja toimisto löytyvät.

Lisää luksuskiinteistöjä välittää TopTenRealEstateDeals