Kesäiset puistoavajaiset Tuusulan Kaukjärvenrannassa

Kuvituskuva

Tuusulanjärven rantamaisemissa Kirkkotien varrella sijaitsevan perusparannetun Kaukjärvenrannan puiston avajaisia vietetään 18. heinäkuuta kello 17–19.

Puistoavajaiset ovat osa Tuusula-viikon ohjelmaa.

Kaukjärvenrannan puistoavajaisten ohjelmassa on uudistetun puiston avaaminen, esityksiä sekä yhdessäoloa ja tekemistä kesäisessä illassa. Tapahtumassa juhlistetaan myös tänä vuonna 380 vuotta täyttävää Tuusulaa kakkukahvien merkeissä.

Kaukjärvenrannan puiston perusparannustyöt käynnistyivät syksyllä 2022.

Parasta aikaa käynnissä olevat viimeistelytyöt valmistuvat avajaisiin mennessä.

Valmistuessaan puistosta syntyy asukkaiden ympärivuotisessa käytössä oleva yhteinen ulko-olohuone Tuusulanjärven rantamaisemiin.

– Parannustöiden aikana puistoon on uusittu monimuotoiset kasvillisuusalueet. Istutusalueilla asukkaita ja hyönteisiä ilahduttaa lähes 150 perenna- ja ruusulajiketta. Osa puistosta jää luonnontilaiseksi niityksi, tiedottaa Tuusulan kunta.

Puistoon on myös rakennettu tapahtuma-alue sekä luotu tilaa istuskelulle ja oleilulle. Puistosta löytyy myös pyöränhuoltopiste, jossa voi tehdä pikahuoltoja pyörälenkin lomassa.

Autolla liikkuville löytyy pysäköintimahdollisuus puistoa vastapäätä sijaitsevalta parkkipaikalta tien toiselta puolelta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.