Tuusulan Monio saa oman logon

Samuli Saarimaan logotyö Mosaic.

Hyrylän keskustassa syksyllä 2023 avattavalle lukio- ja kulttuuritalolle Moniolle haettiin omaa logoa avoimen logokilpailun perusteella.

Tuusulan kunnan johtoryhmän nimeämä raati valitsi kilpailun voittajaksi Samuli Saarimaan työn Mosaic.

– Logon muoto on yhtenäinen rakennuksen julkisivun kanssa. Logon hillityt värisävyt yhdistettynä yksittäisiin kirkkaisiin värisävyihin sopivat korostamaan koulun seinien omaa materiaalia. Logo on kuin mosaiikkityö, johon jokainen voi liittää palansa: karhean, rosoisen, sädehtivän, värikkään – oman ainutlaatuisen tarinansa. Logo kuvastaa yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, kuvailee voittaja työnsä esittelyssä.

Tuusulan kunnan järjestämään Monion logokilpailuun saapui kaikkiaan 98 kilpailutyötä.

– Olen yllättynyt kilpailun kovasta tasosta. Huikean määrän lisäksi saimme laadukkaita ehdotuksia, jotka huomioivat uuden rakennuksen, sen hengen sekä Tuusulan brändin, kertoi Tuusulan kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen tiedotteessa.

Moniossa toimivat saman katon alla lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut. Rakennuksen salit mahdollistavat kulttuuritapahtumien järjestämisen, ja ne ovat vuokrattavissa myös muille tapahtumajärjestäjille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.