Tuusula-viikko tuo runsaasti kesäohjelmaa

Muusikkopari Paula ja Ape Anttila

Tuusulassa on Tuusula-viikon aikana erityisen paljon kesätekemistä ja kesäohjelmaa.

Tuusula-viikkoa juhlitaan ympäri kuntaa 17.-23. heinäkuuta ja tapahtumia on kunnan mukaan monipuolisesti joka makuun.

– Heinäkuinen tapahtumaviikko kokoaa yhteen tuusulalaiset ja nostaa esille mahtavaa Tuusula-henkeä. Tuusula-viikolla yksittäiset kuntalaiset, yhdistykset, yritykset ja kunnan toimijat toteuttavat tapahtumia koko Tuusulan alueella, kerrotaan Tuusulan kunnan tiedotteessa.

Tuusula-viikon avaa maanantaina 17.7. kello 12 Jokelassa Tuusula 380-vuotta -rastikisa.

Samassa tapahtumassa kuullaan kunnan tervehdys ja perheen pienimmät pääsevät antamaan synttäreitä juhlivalle Tuusulalle onnittelun korttiaskartelupajassa. Jokelassa on mahdollista myös nähdä muun muassa kesätaiteilija Matti Sampelan videoteoksen esitys sekä Kimara satupuutarha, taidepolut ja kierrätyskukkapelto.

Kellokoskella juhlitaan koko viikon ajan. Muusikot Paula Präktig ja Aaron Ahola konsertoivat ainutkertaisella Pohjois-Tuusula sävelin
-sävellyskonsertilla. Kellokosken sairaalamuseoon pääsee tutustumaan tiistaista sunnuntaihin.

Tuusula-päivänä lauantaina 22.7. kello 14 alkaen on ohjelmaa Kellokosken Ruukin kirkkopuistossa.

– Nuorempaa yleisöä ilahduttaa muusikkopari Paula ja Ape Anttilan mukaansatempaava showmuskari Funky Monkey Club. Tapahtuman päättää iki-ihanan Seela Sellan runo- ja proosaesitys, kerrotaan kunnan tiedotteessa.

Eteläisemmässä Tuusulassa juhlitaan Tuusula-viikkoa muun muassa Kaukjärvenrannan avajaisilla, nuorten SummerPartyilla Urheilukeskuksella ja Tuusulan TaitoKädet Ry:n järjestämillä perinteisillä käsityömarkkinoilla.

Seela Sella. Kuva: Iconic Creative Oy

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.