Tuusulan kunnanhallitus järjesti kaksipäiväisen seminaariin

Kuvituskuva

Tuusulan kunnanhallitus kokoontui seminaariin 18.-19.2.2021. Korona-ajan hengen mukaisesti seminaari järjestettiin hybridinä, eli vain osa osallistujista oli paikan päällä Rykmentinpuiston ruokalassa. Loput osallistuivat seminaariin etäyhteydellä Teamsin välityksellä.

Ensimmäisenä seminaaripäivänä seminaari käsitteli kunnan keskeisiä uudistusohjelmia ja -hankkeita kuten asuntopoliittisen ohjelman valmistelua, palveluverkon uudistusta, Hyrylän keskustan kehittämistä ja palvelukeskusta, Tuusulanjärven ja urheilukeskuksen uudistamista sekä kunnan johtamisjärjestelmän uudistamista.

Toisena seminaaripäivänä keskityttiin Keusoten omistajaohjaukseen, muuhun kunnan edunvalvontaan ja pohjustettiin kunnan uuden strategian valmistelua. Keskustelua käytiin kunnan toimintaympäristöstä ja sen muutoksesta.

Seminaarissa kuultiin myös vuoden 2020 tilinpäätöksen alustavia tietoja. Ennakkotietojen mukaan kunnan talous oli 3,8 miljoonaa euroa ylijäämäinen, kun se vuonna 2019 oli 19,9 miljoonaa alijäämäinen, Tuusulan kunta tiedotti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.