Näillä ohjeilla Tuusulan Asuntomessuille

104
Tuusulan asuntomessuilla oli oma standi viime vuoden messuilla Kouvolassa.

Tuusulan Asuntomessut alkavat pian – messuportit avataan maanantaina 3. elokuuta. Messutapahtuma tuo mukanaan lisää liikennettä Tuusulan Hyrylän alueelle. Asuntomessut on auki 3.-30.8.2020 arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Asuntomessuvieraat pysäköivät Urheilukeskuksessa

Asuntomessujen maksullinen yleisöpysäköinti järjestetään Tuusulan Urheilukeskuksessa (Kilpailutie 9). Helsingin ja Lahden sekä Porvoon suunnasta tulevat ohjataan Tuusulan Itäväylän kautta Fallbackantielle ja Urheilukeskukseen. Tampereen ja Järvenpään suunnasta tulevat ajavat Sahankulman risteyksen kautta Urheilukeskukseen. Asiakaspysäköintialueella on erillinen alue moottoripyörien pysäköintiin ja mahdollisuus ajovarusteiden säilytykseen. Pysäköintialueella toimii liikenteenohjaus, josta vastaa Tuusulan Palloseura.

Pysäköintilipun hinta on etukäteen ostettuna 10 euroa ja siihen sisältyy non-stop bussikuljetus pysäköintialueen ja messualueen välillä. Pysäköintialueelta voi myös kävellä tai pyöräillä lainattavalla pyörällä messualueelle.

Liikenneopasteet katukuvassa

Kaikilta keskeisiltä sisääntuloväyliltä on järjestetty liikenneopastus pysäköintialueelle. Asuntomessualueen välittömässä läheisyydessä on varattu pysäköintipaikkoja liikuntarajoitteisten, median ja messuilla työskentelevien näytteilleasettajien käyttöön. Polkupyörien pysäköinti on järjestetty messujen sisäänkäynnin läheisyydessä. Tilausajobussien pysäköintialue on osoitettu messualueen ulkopuolelle.

Pysäköintikieltoalueita messujen ajaksi Rykmentinpuiston lähialueille

Asuntomessujen ajaksi lisätään pysäköintikieltoalueita Mahlamäen ja Rykmentinpuiston alueelle, Keravan ja Tuusulan paloaseman läheisyyteen, Kievarin alueelle, Tuusulan Urheilukeskukseen sekä Hyrylän työpaikka-alueelle, jotta liikenneturvallisuus ei vaarantuisi.

Linja 963X palvelee junalla tulevia messuvieraita

Asuntomessukävijöitä palvelee Keravan aseman ja Hyrylän linja-autoaseman välillä liikennöivä linja 963X. Linja ajaa Rykmentin puistotietä pitkin ja messuvieraat ja messuilla työskentelevät pääsevät suoraan messuportille. Joukkoliikenneyhteydet löytyvät HSL:n Reittioppaasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.