Tuusula palkitsi hyvinvoinnin edistäjiä

69
Kuvituskuva

Tuusulan kunta valitsi joulun alla vuoden 2021 hyvinvoinnin edistäjät.

Palkittavia tuusulalaisia toimijoita oli vuonna 2021 yhteensä neljä ja heidät valittiin 75 asukkaiden tekemän ehdotuksen joukosta.

Vuoden 2021 hyvinvoinnin edistäjät Tuusulassa ovat Jekku ry, Mutterimaja, Myllykylän Mylly ry ja Tuusulan kunnan latujen kunnossapito.

– Vuoden hyvinvoinnin edistäjien valinnassa painotettiin pyyteettömästi ja innovatiivisesti toteutettua hyvinvoinnin edistämistyötä valitun omassa vaikutuspiirissä. Lisäksi viime vuoden tapaan nostettiin esiin niitä toimijoita, jotka ovat korona-aikana toiminnallaan auttaneet ja turvanneet muiden hyvinvointia tai pystyneet muuttamaan tai kehittämään omaa toimintaansa vallitsevaan tilanteeseen soveltuvaksi, kunta tiedotti.

Tunnustus myönnettiin nyt kolmatta kertaa, ja valinnan teki Tuusulan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta 17. joulukuuta 2021.

Kuntalaiset saivat ehdottaa hyvinvoinnin edistäjää kunnan verkkosivuilla lähes koko vuoden ajan aina 6. joulukuuta asti.

Jekku ry on yhdistys, joka sai Jokelan vanhan tiilitehtaan miljöön eloon, toi kulttuuriperinnön uudelleen esiin ja rikastutti yhteisöllisyyttä Jokelassa.

Mutterimaja on aktiivinen hyvinvoinnin edistäjä ja erilaisten palvelujen ja tukiverkoston tärkeä osa, joka tekee työtä heikossa asemassa olevien ihmisten äänen kuulumiseksi ja palveluiden saatavuuden parantamiseksi.

Myllykylän Mylly ry ylläpitää vapaaehtoistyöllä latuverkostoa, joka tarjoaa laajalle joukolle mahdollisuuden huolehtia omasta hyvinvoinnistaan liikunnan avulla.

Myös Tuusulan kunnan latujen kunnossapito pitää yllä laajaa latuverkostoa tarjoten laajalle joukolle mahdollisuuden edistää omaa hyvinvointiaan liikunnalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.