Tuplasti Valkoisen Talon kokoinen Yhdysvaltojen arvokkain koti on myynnissä

Kuvat: Marc Angeles, Joe Bryant ja Douglas Friedman

Yksi maailman kalleimmista kodeista, sopivasti nimeltään ”The One”, on juuri tullut markkinoille hintaan 295 miljoonaa dollaria. Rakennuksen hinnaksi arvioitiin aluksi tulevan jopa 500 miljoonaa dollaria. Rakennustyöt viivästyivät useita vuosia aiheuttaen vakavia taloudellisia ongelmia kehittäjälle. Jos The One myydään lähellekään 295 miljoonan dollarin hintaa, olisi se kallein Kaliforniassa koskaan myyty koti, paljon arvokkaampi kuin yli 177 miljoonan hintainen Malibun kartano, jonka hinnan pääomasijoittaja Marc Andreessen maksoi kartanosta vuonna 2021, ja 165 miljoonaa dollaria, jonka Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos maksoi vuonna 2020 Beverly Hills -tilastaan. 

Bel Airissa sijaitseva kartano sijaitsee niemekkeellä, josta on 360 asteen panoraamanäkymät Tyynellemerelle, Los Angelesin keskustaan ja San Gabriel -vuorille. Sitä ympäröi kolmelta sivulta vallihauta, ja asuinneliöitä on 9700. Se on melkein kaksi kertaa niin suuri kuin Valkoinen talo. Talo, jota itse asiassa jopa nostettiin rakentamisen aikana näkymien optimoimiseksi, sisältää 21 makuuhuonetta ja 49 kylpyhuonetta.

The Onen kohokohtia ovat viisi ulko- ja sisäuima-allasta, joiden vallihauta ympäröi kolme neljäsosaa ulkotiloista, massiivinen yökerho, täyden palvelun kauneussalonki, wellness-kylpylä, 300 neliön taivasterassi, 120 metrin pituinen yksityinen ulkojuoksurata jolta on lasiseinäinen kaupunkinäköala ja elokuvateatteri, jossa on istumapaikkoja 40:lle. The One on yksi maailman upeimmista kodeista. Kiinteistössä on myös Stephen Wilsonin perhostaideteoksia, Vistosin Oto Muranon kattokruunuja, Mike Fieldsin pyörivä patsas ja italialaisen taiteilijan Simone Cenedesen lasiveistos. Siellä on myös kaksikerroksinen kirjasto / toimisto omalla parvekkeella, vesielementit kolmella ikkunapinnalla ja parkettilattia. Baarissa on savulasinen peili ja marmoriset työtasot, sikarilounge, neliratainen keilahalli, viheriö, wellness-keskus, kuntosali, 64 jalan sisäuima-allas mehubaarilla, tenniskenttä ja tottakai 10 000 pullon viinikellari.

Viihtyvyys on taattu tällaisen ainutlaatuisen ylellisyyden ympäröimänä. Naapureina ovat mm. mielenkiintoiset naapurit kuten Jennifer Lawrence, joka muutti sinne viime vuonna, Justin Bieber, Taylor Swift, Liam Hemsworth, Miley Cyrus ja Kylie Jenner.

Bel Air on yksi piste platinakolmiossa, johon kuuluvat myös Beverly Hills ja Holmby Hills, jossa niin monet tähdet pitävät kotiaan. Sen lisäksi, että Bel Airilla on maineikkaat naapurit, se on lähellä Rodeo Driven ostosmahdollisuuksia ja UCLA:ta. Los Angelesin keskusta ja LAX ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. The One menee Concierge Auctions -huutokauppaan, joka pidetään verkossa 28. helmikuuta, ellei sitä ole myyty aiemmin.10

Lisää luksusasuntoja ja taloja välittää TopTenRealEstateDeals

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.