Pyöräilevältä kosmetologilta ei virtaa puutu: ”Vapaa-ajalla ajetaan tandemilla”

Kuva on otettu Tallinnassa hotelli Portuksen edestä. Jälleen yksi Armin ja Pentin Viroon suunnattu pyöräretki on saatu päätökseen ja paluumatka kotiin voi alkaa. Tällä, Viron kahdeksan päivän kierroksella, kertyi mittariin 640 kilometriä. Yhteensä Virossa on ajettu jo yli 5000 kilometriä.

Jokelassa kosmetologiyrittäjänä toimiva Armi Hautala tiesi jo nuorena, että hän haluaa kauneusalalle. Jo 80-luvulta lähtien Armin kauneuspalveluista onkin päässyt nauttimaan Jokelassa ensiksi omassa Armida hoitolassa ja nyt Kauneushoitola Armidassa. Hän on pitkän linjan ammattilainen, jolle on kertynyt alalta kokemusta jo 40 vuotta. Paloa alaa kohtaan löytyy edelleenkin ja Armi kertoo kouluttautuvansa tiiviiseen tahtiin.

– Koulutuksia on yleensä noin 1-3 kuukauden aikana. Koulutuksia järjestetään siis melko usein, mutta tämä ei Armia haittaa, päinvastoin.

– Työ on minulle paras lääke omaan vireyteen. Aina pitää olla tekemässä jotain, Armi kertoo iloisesti.

Armilla on laaja valikoima erilaisia laitteita ja koska hänen tietonsa ovat jatkuvasti ajan tasalla, hän voi tarjota asiakkailleen paljon erilaisia palveluita. Hän tarjoaa esimerkiksi erilaisia kasvohoitoja, lymfahoitoja, hierontaa sekä kosmetologin palveluita.

”Parasta on nähdä tyytyväinen asiakas hoidon jälkeen”

Armi työskentelee Kauneushoitola Armidassa yksin, koska uskoo sen olevan paras vaihtoehto niin asiakkaille kuin hänelle itselleenkin.

– Tällä tavoin pääsen keskittymään asiakkaaseeni täysin kokonaisvaltaisesti. Näin saan parhaiten toteutettua itseäni ja palveltuani asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla, Armi kertoo.

– Asiakas tulee luokseni nauttimaan ja rentoutumaan. Luonani asiakkaat saavat puhua aivan rauhassa, eikä kukaan muu ole ympärillä kuuntelemassa. Parasta onkin nähdä tyytyväinen asiakas hoidon jälkeen, Armi lisää.

Kiitettävänä Armi pitää myös sitä, että asiakkaissa on sellaisia, jotka ovat jo kolmannessa polvessa käyneet hänen luonaan ja toteaa, että hyvä työ on kantanut hedelmää.

Armi selvästi rakastaa omaa alaansa, mutta kyllä tältä aktiiviselta yrittäjältä löytyy myös muita intohimon kohteita. Hän harrastaa esimerkiksi kuntosalia, lavatansseja ja pyöräilyä. Eikä ainoastaan ihan tavallista pyöräilyä.

– Vapaa-ajalla ajetaan mieheni Pentin kanssa tandemilla ja yhteisillä pyöräretkillä on peräkärry perässä.

Kotiympäristön lisäksi pariskunta on ajanut useita tuhansia kilometrejä Baltiassa erityisesti Virossa ja Latviassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.