Lauri Markkanen ilmestyi suomalaisten matkailutilastoihin

Pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukossa uusi tulokas: Chicago

Suosituimpien matkakohteiden joukkoon on ilmestynyt uusi tulokas: Chicago. Pääsiäisen varatuimpien kohteiden listalla Chicago on nyt sijalla 19. Esimerkiksi ebookers ei vuotta aikaisemmin myynyt Chicagoon yhtään lentomatkaa Suomesta. Ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan Chicagon ilmestyminen suosituimpien matkakohteiden joukkoon aiheutti aluksi melkoista pään raapimista.

“Chicago? Miksi juuri Chicago? Miksi nyt? Kyllä sitä ihmeteltiin ihan ääneen ennen kuin joku keksi: Lauri Markkanen”, sanoo Neuvonen.

Lauri Markkanen on suomalaisen koripalloilun supertähti, joka debytoi Pohjois-Amerikan koripallosarja NBA:ssa Chicago Bullsin pelipaidassa lokakuussa 2017. Markkasen ensimmäisen NBA-kauden pelaaminen on ollut sitä luokkaa, että häntä on hehkutettu Atlantin molemmin puolin.

“Päättelimme, että ei tähän ilmiöön voi muuta selitystä olla. Lauri liikuttaa suomalaisia ja Markkas-buumi näkyy jo koko kansan matkailutilastoissa”, sanoo Neuvonen.

Pohjois-Amerikasta pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukkoon ei Chicagon lisäksi yltänyt muita kaupunkeja. Kärkeä pitävät tutut eurooppalaiskaupungit: Praha, Budapest, Lontoo ja Berliini.

Pääsiäisen suosituimmat kohteet*

  1. Praha
  2. Budapest
  3. Lontoo
  4. Berliini
  5. Gdansk
  6. Amsterdam
  7. Rooma
  8. Riika
  9. Barcelona
  10. Pariisi

*ebookers

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.