Millaisia lasten, nuorten ja perheiden palveluja haluat kehitettävän? Vaikuta nyt!

Tällä hetkellä on avoinna kysely Uudenmaan hankealueen asukkaille lasten, nuorten ja perheiden palveluiden käyttökokemuksista ja kehittämisestä. Lasten, nuorten ja perheiden palveluja kehitetään nyt Uudellamaalla osana hallituksen Lape-kärkihanketta. Parhaiden palveluiden varmistamiseksi hankkeen tekijät haluavat kuulla, mikä sinulle on tärkeää.

Uudenmaan alueella on meneillään hallituksen muutosohjelma LAPE, jossa kehitetään lasten, nuorten ja perheiden palveluita. Tavoitteena on tarjota lapsille, nuorille ja perheille oikeanlaista palvelua oikeaan aikaan lapsen, nuoren ja perheen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Vastaa kyselyyn 20.11. mennessä ja vaikuta

Kyselyssä voi antaa palautetta siitä kuinka hyvin tehtävissä suoriudutaan nykyisellään ja kuinka taas päästäisiin lähemmäksi Lape-hankkeen tavoitteita. Kyselyyn vastaaminen (suomeksi tai ruotsiksi) vie hetken aikaa, joten varaa hetki kiireetöntä aikaa. Kyselyyn vastataan nimettömänä (anonyymina). Kyselyyn voi vastata 20.11.2017 saakka. 

Kysely löytyy suomeksi osoitteessa: https://goo.gl/H1Qs1V.

Kysely löytyy ruotsiksi osoitteessa: https://goo.gl/w2nm1Q.

Kyselyssä tiedustellaan muun muassa millaisia palveluita on käyttänyt itse tai on perheenä käyttänyt (esimerkiksi neuvolapalveluita, kuntoutuksen terapiapalveluita tai vammais- ja kehitysvammaispalveluja) viimeisen vuoden aikana ja minkälaisen arvosanan saamalleen palvelulle antaa.

Muutosohjelmassa kehitetään perhekeskuksia, koulujen, varhaiskasvatuksen ja oppilaitosten toimintamalleja, erityisen- ja vaativan tason palveluita sekä ohjataan toimintakulttuurin muutosta, joka koskettaa kaikkia ennen mainittuja palveluja ja kehittämisalueita.

Lisätietoja muutosohjelmasta löydät osoitteesta www.lapeuusimaa.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.