Zirbaslife Design Oy

Zirbaslife Design on kotimainen tuotemerkki Tuusulasta. Meiltä löytyy sisustus- ja verhoilukangasmallistot sekä sisustus- ja lifestyletuotteet värikkäillä taide -ja luontokuoseilla. Sirpa Järvisen suunnittelemat kuosit painetaan kankaille Suomessa ja valmiit tuotteet ommellaan Tuusulassa ja Helsingissä. Suunnittelemme myös yrityksille omia kuoseja, sekä valmistamme tuotteita asiakkaiden omista kuvista. Katso myös jälleenmyyjämme verkkokaupan sivuilta! Luontoa kunnioittaen kestävää ja kaunista!

Zirbaslife Design on yhden ihmisen unelma, Sirpa Järvisen oma yritys, joka on perustettu vuonna 2015. Valokuvaan, piirrän ja suunnittelen kuoseja ja tuotteita itse ja valmistutan kaikki kankaat ja tuotteet Suomessa luotettavilla yhteistyökumppaneilla, jotka edustavat samaa luontoystävällistä arvomaailmaa, kuin minä ja Zirbaslife Design. Työskentelen kotitoimistolla ja minut tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Tuotteita ja kankaita voi verkkokaupan lisäksi ostaa ja tilata yli 50:ltä jälleenmyyjältä ympäri Suomen. Voit esimerkiksi tilata mittojesi mukaan sohvan Finsoffilta Keravalta ja se voidaan verhoilla Zirbaslife Designin persoonallisella kuosilla, joka voidaan tilata räätälöitynä juuri sinun sohvallesi!

Zirbaslife Designin arvot ovat eettisyys, ekologisuus, kotimaisuus ja avoimuus. Tuotteemme ja kuosimme eivät synny muotivirtausten mukaan, vaan luomme ajattomia ja kestäviä hyvän mielen tuotteita, jotka ovat asiakkaalle merkityksellisiä. Hyvän kotimaisen alihankinta- ja yhteistyöverkoston ansiosta voimme tarjota erittäin vahvan ammattiosaamisen myös sisustussuunnittelu- ja verhoiluasioissa.

Olen syntynyt ja kasvanut Keravalla. Puolisoni on Tuusulan puolelta ja niinpä me olemme asettuneet asumaan jo yli 20 v. sitten perheeni kanssa Tuusulaan, ihan Keravan rajan tuntumaan.

Valitsemalla Zirbaslife Designin tiedät, että saat kotiisi aidosti kotimaisia, luonnollisesti kauniita tuotteita ja tekstiileitä!

Rosinankuja 2 b
04310 Tuusula

Verkkosivut ja verkkokauppa www.zirbaslife.fi.

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-17,
puh +358 50 5733482 tai
sähköpostitse sirpa@zirbaslife.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.