Tule tapaamaan Kerava-lehden tekijöitä valkosipulifestivaaleille!

Ensimmäinen Kerava-lehti ilmestyi marraskuussa 2013. Siitä alkaen Kerava-lehti on ilmestynyt painettuna aina kuukauden ensimmäisenä torstaina. Lehden linjana on alusta asti ollut käsitellä keravalaisia kiinnostavia aiheita positiivisesta ja tiedottavasta näkökulmasta. Kerava-lehti on isoista mediataloista riippumaton julkaisu, eikä lehti saa minkäänlaisia tukia tai avustuksia kaupungilta tai järjestöiltä.

Painetun lehden tekemiseen tarvitaan yllättävän paljon eri alan osaamista. Tomittajan ja kuvaajan työvaihetta jatkaa sivutaittaja, joka valmistaa sivut lehtipainon vaatimaan muotoon. Painajien työpanoksen ansiosta syntyneet valmiit lehdet kuljetetaan ja ajetaan kotitalouksiin, yrityksiin ja noutotelineisiin jakajien voimin. Eikä mikään näistä vaiheista olisi mahdollista, jollei lehden ilmoitusmyyjät ja ilmoitusvalmistajat olisi ensin ahkeroineet keravalaisten yrittäjien kanssa ja saaneet näin aikaiseksi lukijoita houkuttelevia tarjouksia lehden sivuille.

Tule tapaamaan Kerava-lehden tekijöitä valkosipulifestivaaleille. Keravanaukiolle pystytetyssä pienessä ”lehtipisteessä” vierailee päivän aikana lehden tekijöitä ja lukijoita.

Nähdään!

Ylemmässä kuvassa Kerava-lehden ensimmäinen kansi marraskuu 2013.

Uusimman Kerava-lehden näköislehden voit lukea klikkaamalla kantta.

Käsissä mukavasti rapisevan painetun lehden löydät näistä hyvin palvelevista kaupoista ja yrityksistä:

K-Citymarket, Nikonkatu 1
K-Market, Tuusulantie 76
Alepa, Metsolantie 1,
Keravan terveysasema, Metsolantie 2
Keravan kirjasto, Paasikivenkatu 12
Keravan uimahalli (Kiinni remontin takia, Aukeaa syksyllä 2019)
Keravan maauimala (kesällä)
Keravan jäähalli, Metsolantie 3
Taidekeskus Sinkka, Kultasepänkatu 2