Talvilomaviikolla lapsille on tarjolla paljon puuhaa

Kimppa!-lastenkulttuuriviikot käynnistyvät Keravalla talvilomaviikon lähestyessä. Luvassa on musiikkia, teatteria, elokuvia ja muuta hauskaa pienille lomalaisille. Ilmoittautumiset tapahtumiin käynnistyvät tammi-helmikuun vaihteessa. 

Tapahtumiin on vapaa pääsy, ellei tosin mainita.

Päiväkotikino: Risto Räppääjä ja Sevillan saituri

ke 14.2. klo 9.30 & pe 16.2. klo 9.30 Keravan lukion auditoriossa

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri (2015) perustuu Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan samannimiseen lastenkirjaan. Näytökset on suunnattu ensisijaisesti päiväkodeille ja perhepäivähoidolle.

Näytökset on suunnattu ensisijaisesti päiväkodeille ja perhepäivähoidolle. Ilmoittautuminen käynnissä: kulttuuri@kerava.fi tai 040 318 2004.

Konsolipelipäivä

pe 16.2. klo 16–18 Keravan kirjaston Satusiivessä

Kirjaston konsolipelipäivissä pelataan vaihdellen pelejä Wiille, PlayStationille 2, 3, ja 4 sekä Xbox360 Kinectille. Tapahtuma on suunnattu kaikille yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tule mukaan pelaamaan!

Kaunotar ja hirviö

la 17.2. klo 13 Keravan kirjaston Satusiivessä

Kaunotar ja hirviö on vuonna 2017 valmistunut uudelleentulkinta Disneyn klassikkoanimaatiosta. Alkuperäisversiolle uskollinen elokuva on täydellinen satumusikaali, jossa nuori prinssi saa ylleen kirouksen ja muuttuu hirviöksi. Kirouksen voi murtaa ainoastaan aito rakkaus.

Majapaja

ma 19.2. klo 10–14 Keravan kirjaston Satusiivessä

Millaisissa tiloissa viihdyt? Kiinnostaako rakentelu ja sisustaminen? Majapajassa tutustutaan tilojen ja huonekalujen suunnitteluun ja rakennetaan oma pienoismalli, käyttäen kivoja materiaaleja ja tekniikoita. Pienoismalli voi olla piilopaikka, lukusoppi tai leikkiluola. Paja sopii 1.–4.-luokkalaisille.

Materiaalimaksu 5€, maksetaan käteisellä paikan päällä. Omat eväät mukaan. Ilmoittautumiset 1.2. alkaen: kulttuuri@kerava.fi tai 040 318 2004.

Mimmit

ma 19.2. klo 18 Keravan kirjaston Pentinkulmassa

Pikku Kakkosesta lapsille tutut Mimmit  tempaavat yleisön mukaan laulamaan ja tanssimaan. Mimmien konsertit ovat riemastuttava kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Siskokset Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen ovat julkaisseet viisi kehuttua levyä, jotka ovat saavuttaneet muun muassa kaksi Emma-ehdokkuutta.

Saliin mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä. Suosittelemme saapumaan ajoissa.

Satusafari

ti  20.2. klo 10 Keravan kirjaston Pentinkulmassa

Satusafari vie mukanaan Afrikkaan, savannin eläinsankareiden maailmaan. Tarina kulkee siellä, missä taivas on korkealla kuin kuu ja maa on punainen kuin ketun turkki.

Ilmoittautumiset 1.2. alkaen: kulttuuri@kerava.fi tai 040 318 2004

BabyTango

pe 23.2. klo 10 Keravan kirjaston Pentinkulmassa

BabyTango yhdistää vauvoille tarkoitetun esityselämyksen sekä vauvojen ja seuralaisten yhteisen tanssihetken. Tango on tunnetta, kuuntelua, yhteistä liikkeen virtaa, antautumista, viemistä ja vietäväksi tulemista. BabyTango käsittelee vauvan ja vanhemman suhdetta.

Ilmoittautumiset 1.2. alkaen: kulttuuri@kerava.fi tai 040 318 2004.

Satutunti

la 24.2. klo 10.30 Keravan kirjaston Satusiivessä

Kirjaston Satutunteja suositellaan yli 3-vuotiaille. Kesto noin 30 min.

Tatu ja Patu työn touhussa

su 25.2. klo 15 Keravan lukion auditoriossa

Linnateatterin esityksessä Tatu ja Patu kertovat nyt totuuden työstä ja työnteosta – miksi työtä tehdään ja missä. Veljekset uppoutuvat erilaisten ammattien ihmeelliseen maailmaan ja määrittelevät, miten mikäkin työ oikeastaan pitäisi tehdä ja kuka sen parhaiten tekee.

Pääsyliput 5€, myynnissä ovella klo 14 alkaen. Varaukset: kulttuuri@kerava.fi tai 040 318 2004

Lähde: Kerava.fi