Keravalaisesta peliautomaatista yli 66 000 euron voitto

Keravalaisessa Pelaamo-pelisalissa koettiin perjantaina 7.10. varsinainen yllätys, kun miesasiakas sai raha-automaatista yli 66 000 euron suuruisen voiton. Suurvoitto tuli RAY:n Alkemia-pelistä.

– Miespelaaja oli nähnyt suurvoiton näytöllä ja vitsaillut kaverinsa kanssa, että ”otetaan toi”. Sitten se osuikin hänelle! Voittaja reagoi voittoonsa rauhallisesti, ja oli hämmentynyt ja hiljainen. Juhlistimme voittoa jakamalla asiakkaille suklaata, kertoo Pelaamossa voiton aikaan työvuorossa ollut Rauli Leinonen.

Muut pelisalissa olleet asiakkaat tulivat katsomaan ja ihmettelemään automaattia.

– Eräs heistä sanoi nähneensä ensimmäistä kertaa jonkun voittavan näin suuren potin ja uskovansa vasta nyt, että joku niitä voittaakin, Rauli jatkaa.

Alkemia on RAY:n monilinjainen peli, jonka kasvava suurvoitto osui nyt onnekkaalle miespelaajalle Keravalla. Jackpot eli suurvoitto laukeaa, kun pelaaja saa arvontakiekoille yhteensä kahdeksan Komeetta-kuviota. Jackpot lähtee kasvamaan 10 000 eurosta, ja voi kasvaa jopa 100 000 euroon.

Alkemian kasvavan jackpotin voi voittaa ainoastaan RAY:n omissa pelisaleissa ja peliklubeilla. Peli on pelattavissa myös esimerkiksi kaupoissa, huoltoasemilla ja ravintoloissa, joissa Alkemian päävoitto on liiketilasta riippuen joko 250 tai 500 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.