Sanna Saarijärvi ja Miia Nuutila Lumosalissa 3.11.

Vanhat bestikset kohtaavat lentokentällä yllättäen vuosien jälkeen. Tavatessaan heillä molemmilla on ennakkoluuloja ja kaunoja toisiaan kohtaan. Lentoihin on puolitoista tuntia aikaa. Naiset päätyvät lentokentän baariin vaihtamaan kuulumisiaan ja muistelemaan menneitä. Kuohuviinipullon huvetessa suojaukset murtuvat ja naiset alkavat avoimesti paljastaa kipukohtiaan ja riisua ennakkokäsityksiään toisistaan – itseironiaa ja elämänmakuista huumoria unohtamatta.

HERSYVÄÄ KOMEDIAA TÄHDITTÄVÄT SANNA SAARIJÄRVI JA MIIA NUUTILA

Hyvässä nousussa on uskottava, koskettava ja hervottoman hauska komedia kahdesta erilaisesta naisesta ja ystävyydestä. Lillin ja Karitan rooleissa ilottelevat ja herkistelevät iki-ihanat Miia Nuutila ja Sanna Saarijärvi. Muusikkona toimii Altti Uhlenius. Käsikirjoitus Anne Saastamoinen. Hersyviä kohtauksia siivittävät kauniit laulut.

Näytelmän kesto n. 1h 40 min, sisältäen väliajan (kahvio)

HYVÄSSÄ NOUSUSSA -komedia torstaina 3.11.2016 klo 19.00 Lumosalissa, Urpiaisentie 14.

LIPUT peruslippu 26,00€/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 24,00€/ ryhmälippu 22,00€ (min.10hlöä).

LIPUNMYYNTI Vantaa-info (ent. palvelupiste), Korso, Lumo, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa, PUH. 09 83922133 (keskus, pyydä Korson Info); vantaa-info@vantaa.fi, sekä NetTicket, PUH. 0600 399 499 (1,00 €/min + pvm/mpm), EMAIL: info@netticket.fi ja www.netticket.fi. Lippuja ovelta 1h ennen esitystä. (Smartum-kulttuurisetelit ja pankkikortit käyvät)

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.