Juha Tapio: elämässä pitäisi pystyä säilyttämään leikkimielisyys

Juha Tapion viimeiseltä Kuka Näkee Sut -albumilta tutulle John-singlelle julkaistiin vastikään musiikkivideo, jossa nähdään artistin itsensä lisäksi faneja poikkeuksellisen hymyn täyttämässä tunnelmassa. Artisti saapuu tapaamaan fanejaan lokakuun 9. päivä myös Järvenpään kaupunginkirjaston yleisötapahtumaan, jossa hän vierailee puhumassa urastaan ja kokemuksistaan muusikkona.

”Oli todella hienoa saada musiikkivideolle mukaan paljon erilaisia ihmisiä ja nähdä kuinka videoilla kukkii ihmisten leikkimielisyys ja vilpitön usko tulevaisuuteen, mikä pitäisikin pystyä elämässä säilyttämään”, Juha Tapio iloitsee.

John-kappale kertoo nimestä, joka aikoinaan valikoitui käyttöön koulun englannin kielen tunnille: Juha taipui Johniksi, josta tuli samalla myös eräänlainen alter ego. Juha Tapio suhtautuu tunnetusti faneihinsa suurella lämmöllä, ja nyt tuoreella videolla nuoruuden englanninkielisiä alter egojaan muistelevat myös fanit.

”Kaikilla meillä on omat Johnimme ja Dianamme – oma sisäinen lapsemme, jolle pitäisi antaa riittävästi tilaa kukoistaa, eikä tukahduttaa sen tuomaa vapauttavaa ja innostavaa otetta elämään.”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.