HANNELE LAURI tähdittää musiikkikomediaa Järvenpää-talolla 12.10.

PUSI,PUSI ke 12.10.2016 klo 19 Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää

Näyttelijä Hannele Lauria ei tarvinne yleisölle kovin perusteellisesti esitellä, sen verran kirkkaasti loistaa Suomen kenties tunnetuimman naisnäyttelijän tähti tälläkin hetkellä maamme julkkistaivaalla. Lähes 40 vuoden uraan mahtuu paljon, mutta parhaiten suuri yleisö tuntenee hänet Speden Turhapuro-elokuvista sekä kahden sinkkunaisen kimpasta kertovasta Hynttyyt yhteen –sarjasta, joka keräsi katsojia MTV3:lla 1991-1995.
Hannele Lauri on kuulunut suurimman osan urastaan Helsingin Kaupunginteatterin näyttelijäkuntaan eikä häntä juurikaan ole nähty muilla näyttämöillä. Nyt tilanne korjaantuu, kun Hannele tähdittää uutta, riemastuttavan hauskaa komediaa Pusi,pusi, joka kiertueellaan eri puolille Suomea vierailee myös Järvenpäässä.

Pusi,pusi -musiikkikomediassa topakka maatalon emäntä, Eila, päättää pelastaa hiipuvan elinkeinonsa ryhtymällä uudelle toimialalle, hyvinvointibisnekseen. Avukseen hän pestaa TE-keskuksesta Ahmedin, turkkilaistaustaisen velikullan, jolla on paljon hyvää tahtoa, mutta vähänlaisesti taitoa ja osaamista. Kun ensimmäisenä asiakkaana Tyrskylän hyvinvointikeskuksen pihaan karauttaa bemarillaan Sani, stressaantunut bisnesnainen, on kolmiodraama valmis. Lemmenkipeitten naisten ja Ahmedin piirileikkiä siivittävät ikivihreät iskelmät.

Käsikirjoitus Reijo Honkonen
Ohjaus Eeva Eloranta
Rooleissa Hannele Lauri, Opa McLees ja Annikki Saha
Kesto 2h, sisältäen väliajan (kahvio).

hannele-lauri

LIPUT alkaen peruslippu 28,00€/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 26,00€/ ryhmälippu 24€ (min. 10hlöä). LIPUNMYYNTI Järvenpää-talon lippumyymälä, puh. 09 2719 2210, ma – to 11 – 17, pe 9 – 13 ja lippu.fi. Lippuja myös 1h ennen esitystä. Muutokset mahdollisia. Tuottaja www.proevents.org

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.