Rantapuiston Senioripuiston avajaiset 26.10.

 

Järvenpään rantapuiston sekä Vanhankylänniemen kehittäminen on käynnissä.

Rantapuistoon on rakenteilla varttuneemmalle väestölle Senioripuisto, jonka avajaisia vietetään 26.10.2016 kello 13–15. Tervanokan alueelle rakentunut rantakahvila minigolfratoineen on valmis.

Tervanokan uimarannan kunnostamishanke käynnistyy 2017. Tarkoituksena on parantaa uimarantaa sekä arvioida ja toteuttaa kunnostustoimenpiteitä venerannassa.

Järvenpää keskeisen virkistysalueen Vanhankylänniemen käyttöä kehitetään tulevaisuudessa. Alueen kokemuksellisuutta pyritään lisäämään ja paikkoja sekä rantoja siistimään. Keskeinen tavoite on, että ranta-alueet tulevat olemaan paremmin kuntalaisten käytettävissä. Rannan alueelle on suunnitteilla mm. kävely-/ polkupyöräreitistöjä. Suunnitelmissa on saada kaikki alueen veneet laituriin, jolloin rannat vapautuisivat yhteiseen käyttöön.

”Kokonaisvaltainen ja pitkäaikainen suunnittelu Rantapuistossa sekä Vanhankylänniemessä on nyt ajankohtainen”, sanoo elinkeinojohtaja Olli Keto-Tokoi. ”Monille järvenpääläisille asukkaille Vanhankylänniemi edustaa tärkeitä virkistys-ja luontoarvoja keskustan tuntumassa. Vanhankylänniemen saavutettavuus, maakuntajärvemme koettavuus ja virkistysalueen siisteys ovat asioita, joista saan jatkuvasti palautetta kuntalaisilta.  Vanhankylänniemen kartanon uusi positiivinen ilmapiiri on tarttuvaa, tämä näkyy myös asukkaiden ja kaupungin halusta olla kehittämässä Vanhankylänniemeä meille kaikille, ” jatkaa Keto-Tokoi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.