Asukkaiden äänestystuloksia on toteutettu Jokelassa

Kuvituskuva

Tuusulan Jokelassa on tänä kesänä nautittu uusista Tuusulan osallistuvan budjetoinnin toteutuksista, joiden tavoitteena on lisätä alueen asukkaiden viihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Jokelan keskustaan K-Marketin ja kotikirkon väliin on toteutettu kukkaistutus- ja penkkiyhdistelmä, joka on tuottanut iloa ohikulkijoilleen keväästä lähtien vaihtuvin kausikukin.

Kuluvan vuoden osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä toteutukseen valittu Kukkaistutus- ja penkkiyhdistelmä Jokelan keskustaan -ehdotus sai asukkailta 259 ääntä ja hanke on toteutettu 2 000 euron budjetilla.

Tuusulan kunnan tiedotteen mukaan kevään ja kesän 2021 aikana Jokelan Tiilitehtaan tontilla on siistitty hedelmäpuistoa hoitoleikaten ja vaihtaen huonokuntoisia pensaita pois. Puistoon on lisätty uusia hedelmäpuita.

Tiilitehtaan hedelmäpuiston kunnostus -valittiin viimeisenä toteutettavana hankkeena 202 äänen voimalla. Budjettia tälle viimeiselle ehdotukselle jäi loput Jokelan budjetista, eli 1 000 euroa.
Hoitotoimenpiteiden lisäksi Tiilitehtaan alueelle on valmistunut puiston reunaan istuskelualue.

Osallistuva budjetointi mahdollistaa tänä vuonna myös Jokelan lampireitistön viitoituksen toteutuksen sekä nuorten mopopajan toteutuksen. Lampireitistö sai äänestyksessä 217 ääntä.
Mopopajalle on etsitty soveltuvia tiloja ja toiminnan on tarkoitus alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Mopopaja sai äänestyksessä 251 ääntä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.