Järvenpään Prismaan lisää sähköautojen latauspisteitä

HOK-Elannon ABC-ketjun latauspisteverkosto laajenee.

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka myötä uusia latauspisteitä avataan Prismojen ja S-markettien yhteyteen pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla.

– Keravan, Järvenpään ja Hyvinkään Prismoissa on tähän asti ollut yhteensä 6 AC-peruslaturia. Nyt laajennamme näiden myymälöiden latauspisteitä, ja jatkossa kaikista yksiköistä löytyy 4 AC-peruslaturia, ja 4 DC-teholaturia, HOK-Elannon ABC-ketjujohtaja Hannu Houni kertoo tiedotteessa.

Uusien DC-teholaturien latausteho on aluksi ohjelmoitu 25 kW / latauspiste, ja AC-peruslaturien latausteho 22 kW / latauspiste. Jatkossa DC-teholaturien latausteho yksittäisessä latauspisteessä on 80 kW. Keravan, Järvenpään ja Hyvinkään asiointilatauspisteet otetaan käyttöön elokuun alussa.

HOK-Elannon tiedotteen mukaan ABC-latauspisteverkoston lataussähkö on uusiutuvilla energialähteillä tuotettua päästötöntä sähköä, josta tuulivoiman osuus on noin 85 prosenttia, ja loput vesi- ja biovoimaa.

S-ryhmän tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2025, ja ryhmä myös kannustaa asiakkaitaan kohti vähähiilisempää liikkumista.

– Jo nyt jokaisessa HOK-Elannon Prismassa on voinut ladata hybridi- tai sähköautoa, mutta jättihankkeen myötä laajennamme latausverkostoa merkittävästi ja tarjoamme enemmän pikalatausta. Sähköautojen latauspisteiden merkitys asiakkaiden päivittäisten asioiden hoidon yhteydessä on yhä tärkeämpää ja siksi tuomme latauspisteet markettien yhteyteen, Hannu Houni jatkaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.