Viileää ja lämmintä taidetta on esillä Kontulan lähiöasemalla

Kontulan lähiöasemalla pidetään 1. maaliskuuta asti taidenäyttely Viileää ja Lämmintä. Näyttelyssä on esillä kontulalaisen Helen Jäntin maalauksia.

– Olen harrastanut piirtämistä ja maalaustaidetta aktiivisemmin 1970-luvulta lähtien. Olen tällä hetkellä Espoo Art ry:n ja Haagan Taideseura ry:n jäsen sekä vuosina 2007-2014 Suomen Taiteilijat ry:n jäsen, Helen Jäntti kertoo.

– Minulla on tapa kuvata töissäni tunteita. Lämmin ja viileä tunnemaailma näkyy maalauksissani. Tässä näyttelyssä on esillä öljyvärimaalauksia, akryylimaalauksia ja piirustuksia, Jäntti kertoo.

Kontulan lähiöasema valikoitui näyttelypaikaksi, koska siellä paikalliset asukkaat voivat tuoda omia kädentaidon töitään esille. Helen Jäntti kysyi lähiöaseman vetäjiltä, voisiko hänkin saada töitään esille sinne.

– Kontulan lähiöasemalla paikalliset ja maahanmuuttajat kohtaavat, ja siellä on paljon kivaa toimintaa. Lähiöasemalla järjestetään mukavia kursseja ja olen itsekin käynyt kursseilla siellä.

– Se on paikka, jossa alueen asukkaat tutustuvat toisiinsa. Se on tavallaan kaupungin ylläpitämä olohuone. On mukava saada töitään esille sinne, Helen Jäntti iloitsee.

Jani Jakonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.