Myllypuron terveysasema on laajentanut palveluaikojaan

Kuvituskuva

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa syyskuun alusta alkaen kiireettömiä vastaanottoaikoja arki-iltoina kello 16-20.

Iltavastaanotoille tarvitaan ajanvaraus etukäteen. Laajennetut palveluajat ovat käytössä terveysasemalla, hammashoidossa ja fysioterapiassa.

Terveysasemavastaanotot kello 16 jälkeen on tarkoitettu Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemien asiakkaille ja ne järjestetään Myllypuron terveysasemalla. Kontulan ja Kivikon terveysasemilla palveluajat pysyvät ennallaan. Ne ovat auki arkisin kello 8–16.

Hammashoitola palvelee keskitetyn ajanvarauksen kautta koko kaupunkia.

– Asiakkaille tehdyissä kyselyissä on noussut esiin toive pidemmistä aukioloajoista, kertoo tiedotteessa Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen suunnittelusta vastaava projektipäällikkö Lars Rosengren.

– Ilta-ajat helpottavat esimerkiksi työssäkäyvien asiointia sote-palveluissa, kommentoi terveys- ja päihdepalvelujen johtaja Leena Turpeinen.

– Tavoitteenamme on, että meillä on jatkossa eri puolilla kaupunkia terveys- ja hyvinvointikeskuksia, jotka palvelevat helsinkiläisiä laajemmilla palveluajoilla, Turpeinen jatkaa.

Päivystys kello 16 jälkeen on edelleen Malmilla, Meilahdessa ja alle 16-vuotiaiden osalta Uudessa lasten sairaalassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.