ToPon Miesten kausi päättyi – Kiitos Ilpo Pehkonen!

Munkkiniemen Yhteiskouluun saapui lähes 600-päinen yleisö todistamaan semifinaalitrilleriä, mutta Torpan Pojat taipui kolmannen kerran upeasti pelanneen Ura Basketin käsittelyssä. Kauden viimeinen ottelu päättyi lukemin 82-95.

ToPo nousi toisella neljänneksellä parhaimmillaan yhdeksän pisteen johtoon, mutta Ura löysi reseptit ToPon pysäyttämiseksi.

Puoliajalle lähdettiin lukemissa 41-47. ToPo ei kuitenkaan luovuttanut ja kairasi takaisin johtoon kolmannella neljänneksellä. Johtoasema vaihteli vuorotellen. Viimeiselle neljännekselle ToPo lähti kolmen pinnan takaa-ajoasemasta.

Kotiyleisö kannusti rajusti ja ToPo nousi vielä viimeisellä neljänneksellä johtoasemiin, mutta Uran monipuolinen hyökkäyspeli ja uskomaton heittotarkkuus oli liikaa ja vierasjoukkue sai kerta toisensa jälkeen tyrehdytettyä ToPon rynnistykset.

ToPon paras oli jälleen Milton Jennings 24 pisteellä ja 24 levypallolla. Juuso painoi 19 pinnaa tauluun, mutta ei riittänyt ei.

Ottelun jälkeen joukkueen kapteeni Ipe “Munkkiniemen keisari” Pehkonen ilmoitti uransa päättämisestä. Peren syntymäpäivän kunniaksi vuoden 1984 pelipaitaa omansa alla kantanut Ipe luonnehti ottelusarjaa onnistuneeksi ja onnitteli parempiaan.

“Oli kova sarja. Toki tuntuu ikävältä lopettaa ura tappioon, mutta tätä urheilu on. Kaikki alkoi Munkkiniemestä ja päättyi tänne. Oli upea lopettaa ToPossa, koska täältä kaikki alkoi. Nyt on aika tehdä jotain muuta, mutta Munkkiniemeä ja ToPoa minusta ei saa koskaan pois”, Keisari kertoi.

Torpan Pojat haluaa kiittää Ipeä upeasta urasta ja työstä koko seuran eteen. 29-vuotias Pehkonen on jatkossa ikuinen kausikortin haltija ToPon otteluihin. Seuraikoneita ei synny joka vuosi, uutta Ipe Pehkosta tuskin ikinä.

Kiitos koko kaudesta Ipe, pelaajat, valmennustiimi, roskasakki, upeat ottelutapahtumien apurit ja ennenkaikkea FANIT! Ensi vuonna palataan entistä vahvempana!

#topostrong #topofamily

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.