ToPo Naiset kaatoi sarjakolmosen

Lauantai-iltapäivän kamppailusta ToPo-Catz ei jännitystä puuttunut. Johtoasema vaihtui ottelussa peräti 13 kertaa ja tasapisteissäkin kuljettiin yli kymmenesti.

Vierasjoukkue Lappeenranta oli ottelussa niskan päällä ensimmäisen puoliskon mutta Munkkalaiset sinnittelivät mukana ja iskuetäisyydellä. Ensimmäisen puoliskon onnistujiin kuului mm. Ida Myllyojq (ToPo) ja Tuulia Timo (Catz).

Toiselle puoliajalle saapui yritteliäs ToPo ja kotijoukkue pakotti vieraat ahtaalle. Minuuttien edetessä oli selvää että ToPo tulee mukaan voittotaisteluun ja yleisö pääsee jälleen nauttimaan tiukoista loppuvaiheista.

ToPon nuori kokoonpano oli kokenut kovia tiukoissa otteluissa eikä ollut saanut käännettyä kamppailuita edukseen kun matseja on ratkaistu viimeisillä minuuteilla. Lauantaina kuitenkin joukkue sai lisävirtaa myös kotiyleisöltä joka kannusti vimmatusti läpi ottelun ja ilmassa leijui voitonmaku.

Viimeiset minuutit olivatkin täynnä upeita suorituksia puolin ja toisin ja ottelun kruunasi kotiyleisölle Alex Louinin kylmäpäinen kolmonen joka vei kotijoukkueen pisteen johtoon. Kolmosen turvin ToPo nappasi ottelusta 73-69 voiton kun Laura Juhola ja Louin viimeisteli matsin vapaaheittoviivalta.

Voiton kaksi tärkeää sarjapistettä vankitti ToPon asemia kohti taistelua pudotuspelipaikasta.

Ottelun Cafe Tarina parhaana pelaajana palkittiin Alex Louin (34 pistettä)

Seuraava kotiottelu lauantaina 1.2. klo 18. Vastassa sarjakutonen Espoo Basket Team.