ToPo heitettiin kumoon kotisalissa

Torpan Pojat saivat kotiluolaansa vieraiksi miehissä sarjakolmosen Kristika Turun ja naisten Korisliigassa paikallisvastustaja HBA:n.

ToPo Miehet pelasi komeaa hyökkäyspeliä vieden avausneljänneksen kotiin kuuden pisteen turvin. Toisella neljänneksellä sarjan tarkin kaukoheittojoukkue alkoi pelaamaan parastaan.

Kristika heitti kuin Golden State Warriors konsanaan paloitellen ToPon puolustuksen kerta toisensa jälkeen halki poikki ja pinoon. Liikkuvaa ja viihdyttävää koripalloa pelannut suomalaiskahdeksikko ansaitsi voiton. Turkulaiset säkittivät kolmoset lukemin 15/32 tehden yhteensä 107 pistettä vierassalissa.

Topon parhaana palkitti Arska Towa, joka upotti 26 pistettä ja napsi kahdeksan levypalloa.

Naisten ottelussa kaava oli hyvin samanhenkinen. Lahjakkaat HBA:n pelaajat halkoivat ToPon puolustuksen ja levittivät upeasti kenttää. Sara Bejedi skoorasi, syötti ja riisti. Sarjan ainoa donkkaaja Awak Kuier upotti Bejedin vanavedessä 21 pistettä säkittämällä myös kaksi kertaa kaaren takaa.

ToPo sai pelinsä toimimaan noin vartin ajaksi. Puoliajan 16 pisteen tappioasema vaihtui tasatilanteeseen 72-72 kun ottelua oli noin viisi minuuttia jäljellä.

Erityisesti Ida Myllyojan johdolla tapahtunut taisteluilmeen löytäminen oli ajoittain upeaa seurattavaa. Voittamisen kulttuuri ei kuitenkaan ollut vielä läsnä ja HBA karkasi voittoon lukemin 89-79.

ToPon paras pisteidentekijä oli jälleen Ladondra Johnson (24). Ida Myllyoja ja Laura Juhola säestivät hyvillä otteluilla 14 pisteen kera.

Naisten alku kaudelle on ollut heikko. Kauden kaikki seitsemän ensimmäistä peliä ovat päättyneet tappioon.

Seuraava kotiottelu on lauantaina 24.11. kun Miehet saavat vieraaksi sarjanousija LoKoKo Bisonsin jossa virtaa myös ToPoLaista verta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.