Raiders saapuu lauantaina Munkkiniemeen

Miesten Divisioona A:ssa on käynnistynyt viides kierros ja lauantaina ToPo pelaa oman kierroksen ottelunsa kotona, Munkkiniemessä. ToPon vieraaksi klo 18 alkavaan otteluun saapuu Järvenpään Raiders.

Kuulimme alkuviikosta hienoja uutisia, kun tiedotimme Ilpo Pehkosen paluusta Munkkiniemeen.

”Mahtava päästä takaisin Munkan parketille ja vetää sini-valko-keltainen paita taas päälle.”
Keisari-Pehkonen on edellisen kerran nähty Tähtipaidassa kaudella 2017–18. Ipe on sen jälkeen viettänyt aikaa Australiassa. ”Asuin ja opiskelin Australiassa ja siellä pelasin viime kauden New South Walesin osavaltion korkeinta sarjaa. Tämän lisäksi edustin yliopistoa Australian mestaruuskisoissa muutaman kerran.”

31-vuotias ToPo-kasvatti on tykännyt paluusta harjoituksiin.

”On ollut todella kiva fiilis! Kaverien kanssa on aina huippua pelata. Jussin rauhallinen ote valmentamiseen ja ”Regen” temperamentti on hyvä tasapaino sillä puolella.”
Ipen sopimus kattaa ainakin tällä erää marraskuun loppuun asti.
”Katsotaan kuun lopussa missä kunnossa olen ja mietitään jatkoa tarkemmin.”
Lauantai-illan ottelua Ipe odottaa todella suurella innolla.
”Odotan tosi isolla innolla lauantai-iltaa! Raiders pelaa tyypillistä järvenpääläistä koripalloa.”

Lauantain vieraana Raiders

Munkkiniemeen huomenna vieraaksi saapuva Järvenpään Raiders on avannut kautensa hyvin. Joukkue haki kauden avausottelusta vierasvoiton Tapiolasta, Hongan kustannuksella.
Kauden avauksen jälkeen Tomi Mobergin miehistö on pelannut kolme kotiottelua.

Järvenpääläiset nappasi kahdesta ensimmäisestä kotiottelustaan voitot Korikouvoista sekä Pyrinnöstä. Viime viikonloppuna joukkue kärsi kauden avaustappionsa, kun JBA haki Järvenpäästä 48–83 vierasvoiton.

Raidersin vahvan kotimaisen rungon lisäksi joukkueesta löytyy kaksi jenkkivahvistusta. Jo Divisioona B:ssä ensimmäistä kertaa Raidersia edustanut Jordan Jacks teki paluun joukkueeseen vuoden tauon jälkeen. Jacks on ollut varsin vahva kauden ensimmäisissä otteluissa ja miehen tilastorivi on varsin vaikuttavaa luettavaa (19,8 pts, 13 levaria, 5,3 syöttöä).

Joukkueen toinen jenkkivahvistus on täksi kaudeksi Järvenpäähän Biisoneista siirtynyt Joshua Wilchcombe. Hänenkin tilastorivi alkukauden osalta on kelpo luettavaa (23,3 pts, 15 levaria, kolme syöttöä).

Raidersin kotimaanrungon ykkösnimi on viime kaudella Korisliigadebyyttinsä Korihaissa tehnyt Elias Lahdensuu. Nuori mies on painanut viidessä ottelussa 11,5 pistettä per ottelu. Joukkueessa hyvää jälkeä alkukauden aikana ovat tehneet myös 19-vuotias Teemu Kinnunen (8,5 pts per ottelu) sekä 17-vuotias Ossi Eskola (6,3 pts per ottelu).
Viime kauden kohtaamiset 8.11.2019 Raiders vs. ToPo 64–82 8.2.2020 ToPo vs. Raiders 86–105

Raiders nousi viime kaudeksi Divisioona A:han, ja joukkueet kohtasivat toisensa kahteen otteeseen. ToPo haki marraskuussa Järvenpäästä selvän vierasvoiton Juuso Kauppisen (28 pts) ja Miki Kuusiston (yhdeksän syöttöä) johdolla. Helmikuussa Munkkiniemeen saapui kahta jenkkiä vahvempi Raiders ja joukkue onnistui silloin maksamaan potut pottuina. Raidersin Reggie Dillard painoi ottelussa tripla-tuplan tauluun (15 pts, 11 syöttöä, 10 levypalloa).

ToPo – Raiders ottelu pelataan lauantaina klo 18 alkaen Munkkiniemen Yhteiskoululla. Jos et pääse paikalle, ottelu näkyy myös Ruutu+ -palvelusta.

Ottelutapahtumien Koronakutonen:

* Osta lippu ennakkoon Torppa Shopista
* Saavu otteluun vain terveenä
* Pese kädet ja yski hihaan
* Käytä kasvomaskia (junnut ei pakollista)
* Vältä ruuhkia ja säilytä hajurako
* Lataa koronavilkku
Ps. Kertakäyttöisiä maskeja lipunmyynnistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.