Kisahallin trillerin pisteet Kaarinaan

Viimeisen sekunnin voittoheitto kolisi raudoissa ja voitto Ura Basketille luvuin 80-82 (43-47)

Kisahallin kotiottelut ovat kerta toisensa jälkeen varsinaisia trillereitä! Itsenäisyyspäivän aattona käytiin kiivas ja fyysinen kamppailu jonka ratkaisu meni viimeiselle sekunnille asti. Ennen ottelu pelattiin ToPon 85-vuotis juhlavuoden kunniaksi näytösottelu ToPo 75v vs. Kisis 75v. Myös tässä matsissa ratkaisu venyi aivan ottelun loppuun asti ja pelin komeimmasta korista vastasi ToPon Paavo Suhonen, joka teki toisen erän päätteeksi mahtavan ”coast to coast” korin summerin soidessa! Normaalia ottelua lyhyemmän näytösottelun voitto meni kotijoukkueelle Torpalle lukemin 15-11.

Illan pääottelu alkoi Ura Basketin komennuksessa ja Riku Laineen neljällä kolmosella joihin tarvitsi vain viisi yritystä. Torppa kuitenkin sai rytmistä kiinni itsekin ja antoi samalla mitalla takaisin erän loppua kohden. Erä vieraille luvuin 26-29.

Toinen erä oli kauttaaltaan tasaisempi ja puolustuspeli alkoi parantua molemmissa päissä. ToPolta piristysruiskeen tässä erässä antoi Alvar Michelsen joka pisti ensimmäisestä hyökkäyksestään layupin ja heti perään kolmosen. Allu näytti myös puolustuspäässä osaamistaan. Erä vieraille niukasti 17-18.

Kolmannessa erässä joukkueet ottivat jälleen hyökkäyspelissä isoja ratkaisuja. Torpan hahmona erässä hääri LD Williams, joka nostatti yleisöä upeilla kolmosilla. Milton Jennings komppasi ja tykitti kovia koreja niin läheltä kuin kaukaa. Erä kotijoukkueelle 23-22.

Neljäs erä alkoi Torpan hallinnassa ja ToPo näytti ottavan niskaotteen kun vastustajien Pyry Rainamaa sai viidennen virheensä. ToPolla oli sauma katkaista Ura Basketin selkärankaa muutamaankin otteeseen erän puolivälin tienoilla, mutta vierasjoukkue pelasi isolla sydämellä ja otti vuoro toisensa perään kovia stoppeja sekä taisteli tärkeitä pisteitä hyökkäyslevypallojen kautta. Kun ToPon heitot kolisivat raudoissa ottelu kääntyikin jälleen Ura Basketin suuntaan ja puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua ToPo koki kolauksen kun LD Williamsille annettii suihkukomennus. Kotiyleisö kuitenkin tiesi miten Torpan miehistö pystyy kapuamaan takaisin sekunneissa ja kuin ihmeen kaupalla ToPo sai Miltonin ja Juuso Kauppisen mahtavilla koreilla vielä mahdollisuuden voittoon. Viimeisessä hyökkäyksessä ToPo saikin jopa kaksi mahdollisuutta voittoon, mutta Juuson ja Tuomon kolmosyritykset pomppasivat tällä kertaa raudoista ulos ja sarjapisteet matkasivat Kaarinaan.

Kotiyleisö sai jälleen kerran nauttia mitä tiukemmasta väännöstä ja hyvästä tunnelmasta. Tällä kertaa pisteet valitettavasti jäi saamatta, mutta uusi yritys Kisahallin parketilla tulee jo sunnuntaina 17.12. jolloin vastaan asettuu kauden ensimäinen vastus Korikouvot!

Ura Basketin parhaana palkittiin Riku Laine ja Ugarin valopilkkuna oikeutetusti Milton Jennings joka teki upeiden korien lisäksi hurjan määrän töitä läpi ottelun.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.