Kapteeni Pehkonen otti joukkueen reppuselkään

ToPo avasi pudotuspelit voitolla! Loppulukemat 80-65 (47-31).

Torpan Poikien playoff -kausi käynnistyi kuin unelma. Munkkiniemen Yhteiskouluun kerääntyneet 400 ihmistä pääsivät todistamaan todellisen munkkalaisen showta, kun ToPon kapteeni Ilpo Pehkonen löi tahdit ottelulle.

Munkkiniemen kuninkaaksi ja keisariksi ottelun aikana kruunattu kapteeni piti joukkueen hereillä omalla intensiteetillään. Esimerkillistä kapteeniutta osoittanut kuningas johti joukkoja naulaten jo ensimmäiseen neljännekseen 11 pistettä nostaen omilla hartioillaan Topon 24-12 johtoon avausneljänneksen jälkeen.

ToPo jatkoi hyviä otteita nostaen eron ottelun edetessä jo kahteenkymmeneen. Pyrinnön pyristelyt olivat kuitenkin ajoittain uhkaavia, mutta tamperelaiset eivät kertaakaan päässeet 11 pistettä lähemmäs.

Ipe oli kauden ensimmäistä kertaa joukkueen paras pistemies 21 pisteellään, mutta sai hyvää tulitukea Milton Jenningsilta ja LD Williamsilta, jotka kirjauttivat 19 ja 14 pistettä. Ennakkoluulottomasti pelasti myös Alvar Michelsen, joka pääsi ajoittain head to head -taisteluun Damon Williamsia vastaan joka huhujen mukaan pelasi SM-finaaleissa jo ennen Allun syntymää.

”Voitto oli tärkein. Seuraavaksi katseet käännetään lauantain peliin Tampereelle. Ei tässä auta nyt mitään juhlia”, Ipe sanoi lyhyesti ottelun jälkeen.

Nilkkaansa keskiviikkona lepuuttanut ToPon pelinrakentaja Miki Kuusisto saattaa pelata jo lauantaina Tampereella.

Pyrinnön syömähammas Damon Williams teki 17 pistettä ja haki 14 levypalloa. Kun Damon oli kentällä, olivat joukkueet täysin yhtä hyviä (+- tilasto 0). Ne 7,5 minuuttia mitkä 44-vuotias huilasi, hävisi pyrintö 15 pisteellä.

ToPo poistui areenalta 80-65 voitto matkassaan. Tampereella käytävässä toisessa matsissa on varmasti luvassa entistä tukalemmat paikat kun äänekäs kotiyleisö ei ole tukena. Pyrintö on ollut kotikentällään vaarallinen jokaiselle sarjan vastustajalle eikä Tampereella saa mitään ilmaiseksi.

Kävi lauantain vierasottelussa mitä tahansa, pelataan ToPon seuraava kotimatsi ensi tiistaina kello 19.00 tutussa MYK:in salissa.

Tervetuloa! #ToPoStrong #ForTheWin

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.