Myyrin Krouvi on palvellut jo 23 vuotta – uudistunut ilme sekä uusi menu keräävät kiitosta

Omistaja Jagatjit Ahluwalia ja keittiömestari Jussi Hynninen Myyrin Krouvin uudistuneissa tiloissa.

Vain 200 metrin päässä Louhelan juna-asemalta sijaitsee viihtyisä Myyrin Krouvi -ravintola. Kyseisen sijainnin historia on kattava ja samaisella paikalla on vuosien varrella ollut useita eri yrityksiä ja useita eri omistajia. Vielä 60-luvun alussa Uomatie 11 oli pelkkä soratie, kunnes samaisen vuosikymmenen lopussa rouva Rekola perusti ravintola Myyränholvin. 80-luvun puolivälissä Myyräholvin tilalle tuli Niittymaan kenkäkauppa ja muutama vuosi sen perään kahvila-konditoria Maria. Tämän jälkeen tilan otti haltuun Pepen Pizzeria, joka jatkoi toimintaansa aina vuoden 1994 loppuun asti. Pepen Pizzeria väistyi tieltä ja Myyrin Krouvi aloitti toimintansa 4. helmikuuta 1995.

Nyt jo 23 vuoden ajan paikalla on siis ollut Myyrin Krouvi –ravintola. Paikka on ollut saman miehen omistuksessa koko tämän ajan. Näin ollen kyseessä onkin Länsi-Vantaan vanhimpia edelleen samassa omistuksessa toimivia ravintoloita. Kun paikan päällä vierailee ja tapaa paikan omistajan, niin tämä fakta ei tunnu lainkaan erikoiselta, sillä Jagatjit Ahluwaliasta huokuu intohimo ravintolaa sekä omaa alaansa kohtaan.

– Louhelaan, Martinlaaksoon, Pähkinärinteelle, Myyrmäkeen, Kivistöön ja lähialueille on valmistettu paljon uusia asuntoja ja alueelle on myös muuttanut paljon uusia asukkaita. Haluamme tarjota heille hyvää ruokaa, juomaa ja erilaista viihdettä, kuten esimerkiksi karaokea, bingoa ja erilaisia teemailtoja, hän kuvailee.

Waliaksikin kutsuttu mies haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua niin juoman kuin ruoan suhteen. Vuoden alussa ravintolan sisustus päivitettiin ja Myyrin Krouvi alkoi tarjota asiakkailleen myös herkullisia ruoka-annoksia. Amerikkalaista sekä italialaista makumaailmaa huokuvan ruokalistan on loihtinut keittiömestari Jussi Hynninen, joka on ollut alalla jo 90-luvun alusta lähtien. Hän kertoo, että ruoat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Ruokatarjoilun myötä Myyrin Krouvin nimi on myös kokenut pienen päivityksen. Lounge&Bistro MK -nimellä kulkevassa ravintolassa valmistetaan ruoat alusta loppuun paikan päällä.

– Olen ylpeä ammatistani ja tahdon tarjota parasta laatua, Hynninen kertoo.

Uudistus otettu vastaa iloisin mielin

Uudistusten myötä asiakkailta tullut palaute on ollut positiivista.

– Wow mikä tyylikäs sisustus ja rauhallinen taustamusiikki. Tänään käytiin syömässä, ja ruoka oli maukasta ja annos oli riittävä. Kokille kiiitokset! Lasten kanssa tänne pitää kyllä ehdottomasti tulla syömään, Myyrin Krouvin Facebook-sivuilla kommentoidaan.

Walia haluaa muistuttaa, että ennen seuraavaa vierailua kannattaa sovelluskaupasta ladata Myyrin Krouvi -niminen sovellus, sillä sen avulla saa alennuksia ja muita tarjouksia.

– Palvelu on tarjolla jo Android-puhelimiin ja pian myös Apple-tuotteisiin, Jagatjit lisää.

Myyrin Krouvin saa varattua yksityistilaisuuksia varten ja heillä on tarjolla myös catering-palvelu. Numero 095074477 kannattaakin painaa mieleensä, kun tulevaisuudessa tulee tarvetta iloiselle kokoontumispaikalle tai herkulliselle ruoalle.

– Yksityistilaisuuksia varten voimme varata asiakkaalle osan ravintolastamme, mutta haluamme myös huomioida muut asiakkaamme ja täten emme sulje koko ravintolaa yksityistilaisuuksia varten, omistaja lisää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.