ToPo palasi voittojen tielle: Juuso Kauppinen ilmiliekeissä

Torpan Pojat sai lauantai-illan vieraakseen JBA:n Jyväskylästä. Ilman selkävaivoista kärsivää pelinrakentajaansa Robert Juvosta Munkkiniemeen saapuva JBA oli kuitenkin pitkään hankala vastus isännille.

Kuten totuttua alkukauden otteluissa, vieraat olivat paremmin hereillä ottelun alussa. JBA repäisi johtonsa lähes kymmeneen pisteeseen avausneljänneksellä, kunnes ToPon aikalisä herätti kotijoukkueen peliin mukaan. Ensimmäiselle tauolle lähdettiin vain kahden pisteen tappioasemasta.

Toisella neljänneksellä Torppa esitti iloista hyökkäyspeliä ja myös puolustus toimi. ToPon miehistö juoksi monta helppoa koria syötönkatkoista ja vei neljänneksen kotiin lukemin 32-16. Tauolle mentiin lukemista 54-40. Juuso Kauppinen loisti erityisesti toisella neljänneksellä viimeistellen normaalia enemmän ajoista ja vapariviivalta.

Kolmannella neljänneksellä JBA yritti luoda vielä kiriä. Ero kävi alle kymmenessä pisteessä, mutta LD Williamsin ja Juuso Kauppisen kolmoset pitivät hyvän hajuraon vieraisiin. Torppa onnistui laajalla rintamalla ja JBA:n jalat alkoivat loppua, eivätkä virhevaikeudet auttaneet asiaa. Milton Jennings ei löytänyt itselleen kokoistaan puolustajaa ja käytti pituusylivoimaansa suvereenisti hyväkseen levypalloissa ja korin alla. Kun Miltonia tuplattiin ja triplattiin, aukesi kaarelle helppoja vastapallokolmosia.

Kentän kuningas oli lopulta Juuso Kauppinen, jonka pistemäärä kohosi 27:ään. Tämän lisäksi Kauppinen haki kuusi levypalloa ja antoi kaksi koriinjohtanutta syöttöä. Juuso pokkasi myös ottelun ansiomerkit Ugarin valopilkun sekä juniorien suosikkipelaajan valinnoilla!

LD Williams säesti 23 pisteellään ja Milton Jennings 21 pisteellä ja 14 levypallolla.

Ottelun lopputulos 98-73 (54-40) Torppa sarjataulukossa kolmantena 6 voitolla ja 2 tappiolla.

ToPon kausi jatkuu jo tiistaina Tampereen pyrinnön vieraana. Ottelu on nähtävissä FanSeatin palvelussa kello 19.30 alkaen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.