Tmi Päivi Taipale

Nyt uutta Malmilla!

Teen luontaishoitoja, jolla on rentouttava, hyvinvointia ylläpitävä ja erilaisia vaivoja helpottava vaikutus. Huhtikuusta alkaen mahdollisuus hoitoihin myös Malmilla!

Selkäkipuja, päänsärkyä, uniongelmia?
Stressioireita, ruuansulatusvaivoja tai hormonaalisia ongelmia?

Hermoratahieronnasta on saatu apua näihin ja moniin muihin vaivoihin. Hermoratahieronta on ääreishermoston tehokuntoutushoito. Lempeällä käsittelyllä käydään läpi koko keho. Kertahoitona vaikutus on rentouttava, sarjahoitona voi auttaaa monenlaisiin vaivoihin.

Väsyneet jalat? Teetkö istuma- tai seisomatyötä?
Onnelliset Jalat -jalkahieronta virkistää mieltä ja rentouttaa koko kehoa.

Katso lisää nettisivuiltani: paivitaipale.wix.com/paivitaipale

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämenasia. Peruskoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Kouluttauduin diplomi-hermoratahierojaksi v. 2015. Tmi Päivi Taipale aloitti toimintansa Lohjalla samana vuonna. Huhtikuusta 2018 alkaen vastaanotto on tiistaisin Malmilla True Heartsin tiloissa. True Hearts on ihanteellinen ympäristö rentoutumiseen sekä fyysisesti että henkisesti. Samoissa tiloissa toimii useita hyvinvoinnin ja henkisen kasvun mahdollistajia.

Hyvinvointi koostuu monesta tekijästä. Hyvinvoinnin perustana on hyvinvoiva keho ja mieli. Kosketuksella on rentouttava vaikutus. Mieli rauhoittuu ja kehon stressitila katkeaa. Luontaishoidot tarjoavat lääkkeetöntä, luonnollista apua hyvinvointisi tueksi.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kehon ja mielen tasapainoa.
Pidä itsestäsi huolta ja nauti luonnollisista hoidoista!

Vanhempieni rakennusautomaatioalan yritys Säätölaitehuolto Oy on toiminut Pukinmäessä vuodesta 1991. Vanhempieni jalanjäljissä siis olen ryhtynyt yrittäjäksi ja tuntuu kotoisalta aloittaa nyt toiminta samoilla kulmilla.

Palvelut vain ajanvarauksella!

Ajanvaraus puhelimitse arkisin klo 9-19, p. 044-050 36 88.
Tiedustelut myös s-postitse: paivitaipale.tmi@gmail.com

Malminkaari 5, 4. krs.
paivitaipale.wix.com/paivitaipale