Noidat, velhot ja jästit kokoontuvat Harry Potter Book Night -tapahtumassa

Nyt on loistava mahdollisuus pukeutua lempihahmokseen.

Harry Potter on suuren suosion saavuttaneen kirjasarjan päähenkilö. Hän elää taikuuden maailmassa, jonne olisi takuulla mahtava hypätä mukaan. Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Malmin kirjastossa järjestetään Harry Potter Book Night 1.2.2018. Tapahtuman aikana luvassa on muun muassa tupa- ja loitsutestejä, taikaliemireseptipaja ja tietokilpailuja.

– Lisäksi askartelemme hienoja taikasauvoja ja pinssejä, Tarja Lotvonen Malmin kirjastosta kertoo.

”Roolihahmoiksi pukeutuminen on erityisen sallittua ja toivottavaa

Harry Potter Book Night järjestetään nyt toista kertaa Malmin kirjastossa. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmottautua, joten kaikki innokkaat voivat vain saapua paikalle. Tapahtuma alkaa kello 17.30 ja kestää kello 19.30 asti.

– Harry Potter Book Night on kansainvälinen tapahtuma. Kannattaa tulla kurkistamaan, miltä näyttää Malmin Tylypahkassa. Harry Potter -kirjojen roolihahmoiksi pukeutuminen on erityisen sallittua ja toivottavaa, Tarja kertoo.

Harry Potter on brittiläisen kirjailijan J. K. Rowlingin kirjoittama seitsemänosainen fantasiakirjasarja. Kirjasarja kertoo velhopoika Harry Potterista ja seikkailuista, joita hän kokee ystäviensä Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin kanssa käydessään Tylypahkan taikakoulua. Pääjuoni kuvaa Harryn taistelua pahaa lordi Voldemortia vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.