Malmin Seudun omakotiyhdistyksen kuulumisia

Syksy lähestyy vääjäämättä ja me Mskoy:ssä aktivoidumme koulukkaitten kera. Takana on hyvin moni-ilmeinen kesä säiden puolesta; ollaan saatu hikoilla ja joskus vähän ehkä palellakin, mutta sateet ovat unohtaneet meidät.. Koivut kellastuivat jo heinäkuussa.

Meille kuuluu sellaista mukavaa, että yhditykseemme liittyi Tapanilan omakotiyhditys ja niinmuodoin jäsenmäärä kasvoi. Anoimme välittömästi TE-keskuksesta toista omakotitalkkaria ja saimme!! Nyt sitten: kaikki jäsenet huom! Talkkarimme tulee kotiinne sovittuna aikana siivoamaan, tekemään ulkotöitä; kesäisin siihen kuuluu nurmikoitten leikkaaminen, taimien istustus, puutarhajätteiden kompostinti ym. Hän voi myös avustaa kauppareissuilla.

Talvella ulkotöistä tärkein on yleensä lumenluonti pihoista.

Nykyajan trendi on, että kaikki voisivat asua omissa kodeissaan mahdollisimman kauan. Siihen on tähdännyt myös Omakotiliitto, joka on ideoinut talkkarein toimen jäsenilleen.

Olisi mukavaa, jos jäsenistöltä tulisi ideoita muuhunkin toimintaan. Olemme käyneet kerran teatterimatkalla Kotkassa, kerran kävimme Fiskarsilla ja viime joulun tienoilla Lohjan joulumarkkinoilla. Ilolla otamme vastaan uusia ideoita!

Vielä eräs asia: liiton jäseneksi voi liittyä kuka vaan, sillä liittymiskaavakkeessa lukee: asutko omakotitalossa, rivitalossa, paritalossa kerrostalossa!

Oikein hyvää alkavaa syksyä ja tervetuloa joukolla mukaan!

Seija-Liisa Kyrönseppä

Talkkarikoordinaattori: Jukka Nieminen 0405906587