Liikkumiskysely Itäkeskuksen ja Kontulan bussilinjoista

Itäkeskus, HSL, Helsinki

Itä-Helsingin bussilinjoille 92, 94, 94A, 95, 97 ja 97V saattaa olla luvassa muutoksia.

HSL tekee verkossa liikkumiskyselyn, joka koskettaa muun muassa Itäkeskuksen, Kontulan, Puotilan ja Mellunmäen alueilla liikkuvia bussilinjoja.
Verkkokysely on avoinna 28. marraskuuta 2021 asti.

HSL taustoittaa liikkumisen suuntia ja tarpeita sekä kysyy bussimatkoista, joiden lähtöpaikka tai määränpää on Itäkeskuksessa, Myllypurossa, Kontulassa, Kivikossa, Mellunmäessä, Puotilassa tai Vartioharjussa.

HSL on ottanut Itäkeskuksesta Kontulan, Mellunmäen, Myllypuron, Vartiokylän ja Puotilan suuntiin kulkevat bussilinjat 92, 94, 95, 97 ja 97V tarkasteluun sen vuoksi, että niiden reitit ovat pysyneet pitkään muuttumattomana. Tarkastelussa on myös myös Kivikon ja Kontulan välinen linja 94A.

– Tarkoituksena on varmistaa, että reitit palvelevat joukkoliikenteen asiakkaita mahdollisimman hyvin myös jatkossa. Kyselyyn vastaaminen tarjoaa itäisessä Helsingissä asuvalle ja liikkuvalle mahdollisuuden osallistua alueen joukkoliikenteen kehittämiseen, tiedotti HSL.

HSL kertoo kyselyn tuloksista myöhemmin verkkosivuillaan. HSL suunnittelee bussilinjastoon tarvittaessa muutoksia. HSL:n mukaan muutokset ovat pieniä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.