Liikennesumppuilu Itäväylällä jatkuu ensi kesään

Liikennesumppuilu Itäväylällä jatkuu ensi kesään

Ensin hyvät uutiset: Kalasataman kohdalla liikenne alkaa taas sujumaan. Syyskuun alussa myös keskusta itäänpäin suuntautuva liikenne siirtyy kulkemaan uuden kauppakeskuksen alitse ja hyvä niin.

Sitten huonot uutiset: Herttoniemeen rakennettavan uuden Suunnittelijankadun eritasoliittymän takia liikenne takkuilee molempiin suuntiin ainakin pitkälle ensi kevääseen saakka.

Uudella sillalla varaudutaan kasvaviin liikennemääriin Herttoniemessä

Herttoniemen liikennejärjestelyiden parantamiseksi Itäväylän ylitse rakennetaan silta liittymineen MegaHertsin ja metrovalvomon itäpuolelle. Se parantaa erityisesti Länsi-Herttoniemen ja Herttoniemen yritysalueen yhteyksiä itään.

Sillat, tukimuurit ja meluesteet rakennetaan syksyn-talven aikana. Metron ylittävän sillan rakennustyössä joudutaan tekemään yötyötä. Urakka valmistuu kokonaisuudessaan kesällä 2018.

Kaupunginsuunnitteluviraston havainnekuva esittää Megahertsin viitesuunnitelman lisäksi metroaseman ja Hertan kortteleiden viitesuunnitelman rakennukset ja rakenteilla olevat Linnanrakentajantien, Itäväylän ja Suunnittelijankadun uudet järjestelyt.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.