Länsi-Helsingin Yrittäjät 15-vuotta yrittäjien asialla

Yritykset tarvitsevat verkostoja ja yrittäjät voimavaroja. Näitä kahta läntisen Helsingin paikallinen yrittäjäjärjestö on tarjonnut jäsenilleen jo 15 vuoden ajan. Länsi-Helsingin Yrittäjät ry juhlisti merkkivuottaan Finlandiatalolla palkitsemisten ja konsertin merkeissä 27.10.2016.

Länsi-Helsingin yrittäjäyhdistyksen historia juontaa juurensa 1990-luvun loppuun, jolloin Haagan alueen yrittäjät hakeutuivat yhteistyöhön ja perustivat muutaman välivaiheen kautta oman yrittäjäyhdistyksen 26.10.1999. Länsi-Helsingin Yrittäjät ry:n (LHY) toiminta-alueena on nykyään Munkkiniemi, Munkkivuori, Pitäjänmäki, Konala, Malminkartano ja Haaga. LHY on yksi Helsingin Yrittäjien yhdeksästä paikallisyhdistyksestä. Helsingin Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä.

Länsi-Helsingin Yrittäjät järjesti 15-vuotismerkkipäivän kunniaksi juhlan Finlandiatalossa 27.10.2016. Yrittäjäpalkintojen ja juhlapuheiden jälkeen ilta jatkui Pepe Willbergin juhlavuosikonsertin parissa.

Yrittäjyys luo toivoa paremmasta – menestymisen esteitä on raivattava

Yrittäjyyttä arvostetaan nyt enemmän kuin koskaan. Yrittäjät muun muassa ottavat nopeasti uutta teknologiaa käyttöönsä, ja sen avulla lähimarkkinat laajenevat monella alalla jopa maailmanlaajuisiksi. Länsi-Helsingin Yrittäjät iloitsee positiivisesta yrittäjyysilmapiiristä ja siitä, että nykyään ymmärretään että pieni ja keskisuuri palvelu- ja teollisuusyrittäjyys on suuri hyvinvointi- ja työllistäjäpotentiaali maassamme. Yhdistyksen hallitus kokee, että paljon on kuitenkin vielä tehtävää, jotta menestys ja kasvu eivät tyrehdy rajoittavaan lainsäädäntöön tai sääntöviidakkoihin. Yrittäjäyhdistyksellä on entistä tärkeämpi tehtävänsä tukea menestymisen edellytyksiä ja auttaa yrittäjiä.

Kuva Länsi-Helsingin Yrittäjät ry:n perustamiskokouksesta. Kuva: Länsi-Helsingin Yrittäjät ry:n arkisto

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.