Max Ronimus LPS:n valmennuskoordinaattoriksi

Max Ronimus on palkattu 7-9 -vuotiaiden poikien joukkueiden valmennuskoordinaattoriksi ja seuran päätöimiseksi työntekijäksi joulukuun alusta alkaen.

Käytännössä valmennuskoordinaattori tekee valmennuksen kausisuunnitelman, jaksosuunnitelmat ja kertaharjoitussuunnitelmat ikäluokkien vastuuvalmentajien kanssa yhdessä ja tukee käytännön valmennustyötä harjoituksissa ja peleissä. Tehtäviin kuuluu myös järjestää valmentajatapaamisia ja teemakoulutuksia ikäluokkien valmentajille. ”Vapaaehtoiset valmentajat ovat tähän mennessä tehneet joukkueissa arvokasta ja ansiokasta työtä, mutta koen, että pystymme yhdessä kehittämään ikäluokkien valmennusta edelleen. Valmennusta tullaan kehittämään yhdessä valmentajien kanssa mm. säännöllisten valmentajatapaamisten kautta. Tapaamisissa käydään läpi mennyttä harjoitusjaksoa ja käännetään katseet tulevan jakson toimintaan. Näin pelaajan kannalta tärkeimmät kenttätason toimijat saavat jatkuvasti palautetta toiminnastaan ja koulutusta tulevan jakson aiheista”, sanoo Ronimus.
Ronimuksen kokemus eri ikäluokkien valmentamisesta, oma pelaajatausta ja koulutus tuovat ymmärrystä siitä, mihin tässä vaiheessa pelaajapolkua tulee keskittyä. ”Haluan tuoda ikäluokkien valmennukseen ennen kaikkea pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta. Tarkoituksena on tehdä yhteistyötä U10-U12 ikäluokkien pelaajakehitysvalmentaja Pertti Grönbergin ja juniorivalmennuspäällikkö Joni Ilvosen kanssa, jotta pelaajalle saadaan luotua looginen polku, jota pitkin kasvaa kohti omia tavoitteitaan”, sanoo Ronimus.
Opiskelin liikunnanohjauksen oppisopimuskoulutuksessa valinnaisina tutkinnonosina valmennusta sekä lasten ja nuorten liikunnanohjausta, joten koulutus antaa hyvät valmiudet toimia tulevassa tehtävässä. Iso kiitos LPS:lle tästä mahdollisuudesta! Otan haasteen suurella innolla vastaan.”, sanoo Ronimus.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.