Upeat blondit komedian pyörteissä Kanneltalossa 4.11.

Sanna Saarijärveä ja Miia Nuutilaa ei tarvinne kovin laveasti esitellä yleisölle, molemmat näyttelijäthän ovat tulleet yleisölle varsin tutuiksi sekä tv:n suosikkisarjoista että teatterin lavoilta. Musikaalirooleissa usein loistanut Sanna on kuulunut Helsingin kaupunginteatterin näyttelijäkuntaan valmistumisestaan lähtien, kun Miia puolestaan on viihtynyt free lancerina lähes koko uransa ajan. Teatterikorkeakouluun molemmat ovat aikanaan tulleet urheilutaustalla, juoksihan Sanna vielä teatteriopinnot aloitettuaankin Nuorten Maajoukkueessa. Miia puolestaan niitti laakereita koripallossa yltäen joukkueineen A-tyttöjen SM-kultaankin.

Sanna Saarijärvellä on plakkarissaan komea tukku rooleja kotimaisssa tv-sarjoissa alkaen Maria Kalliosta ja Kuumista Aalloista aina Pirunpeltoon asti. Hän on myös ahkeroinut erilaisten viihdeohjelmien ja tapahtumien juontajana ja ehtinyt mukaan Lastenklinikan Kummienkin toimintaan.

Miiaa Nuutilaa on myös saatu ihailla monissa tv:n menestyssarjoissa, kuten TV2:n Maalaiskomedioissa ja Tahdon asiassa, ja syksy on tuonut hänet ruutuun ihka uudessa Ex-onnelliset –komediassakin. Monipuolisena esiintyjänä tunnettu Miia on myös tähdittänyt suosittuja viihdeohjelmia, kuten Maajussille morsian ja Tanssii tähtien kanssa, ja onpa häneltä riittänyt aikaa sanoitustyöhönkin. Näyttelijän uusi aluevaltaus herättää kiinnostusta. Nuutila kertoo olevansa nykyään myös energiahoitaja ja henkinen valmentaja.

Näyttelijöiden yhteistyönä on syntynyt hersyvä komedia Hyvässä nousussa, jonka teema, ystävyys, on aiheena ikuinen ja tuskin koskaan tyhjiin ammennettavissa.

Komediassa vanhat bestikset kohtaavat lentokentällä yllättäen vuosien jälkeen. Tavatessaan heillä molemmilla on ennakkoluuloja ja kaunoja toisiaan kohtaan. Lentoihin on puolitoista tuntia aikaa. Naiset päätyvät lentokentän baariin vaihtamaan kuulumisiaan ja muistelemaan menneitä. Kuohuviinipullon huvetessa suojaukset murtuvat ja naiset alkavat avoimesti paljastaa kipukohtiaan ja riisua ennakkokäsityksiään toisistaan – itseironiaa ja elämänmakuista huumoria unohtamatta. Naiset matkaavat muistoissaan halki 1980 ja 1990 -luvut tähän päivään. Hyvässä nousussa on uskottava, koskettava ja hervottoman hauska komedia kahdesta erilaisesta naisesta ja ystävyydestä. Mitä kaikkea ystävyys sisältää? Voiko katkenneen ystävyyssuhteen solmia uudestaan? Mitataanko tosiystävyys vain epäonnen hetkellä? Kestävätkö ystävät myös toisensa onnen ja onnistumisen? Säilyykö ystävyys kun elämäntilanteet muuttuvat?

Lillin ja Karitan rooleissa pääsevät Miia ja Sanna esittelemään paitsi komediennen taitojaan, myös laulamaan. Mukana on tuttuja kappaleita uudelleen sovitettuina. Muusikkona toimii Altti Uhlenius. Käsikirjoitus on Anne Saastamoisen ja näytelmän kesto on n. 1h 45 min, sisältäen väliajan.

Perjantaina 4.11.2016 klo 19 Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

LIPUT alkaen peruslippu 26,00€/ eläkeläiset, opisk., varusmiehet, työttömät, lapset 24,00€/ ryhmälippu 22,00€. LIPUNMYYNTI Kanneltalon lipunmyynti ma-pe klo 12-13.30 ja 14-18 sekä 1h ennen esitystä, puh. 09 31012000 (ma-pe klo 12-18). Nettimyynti lippupalvelu.fi. Muutokset mahdollisia. Tuottaja www.proevents.org

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.