”Me pidämme lupauksemme -meille pääsee aina öljynvaihtoon aikaa varaamatta”

Öljypiste panostaa Helsingissäkin asiakaspalveluun ja erikoisosaamiseen voiteluaineissa.

Lupauksemme asiakkaille:

”Me pidämme lupauksemme että meille pääsee aina öljynvaihtoon aikaa varaamatta”

Oilpoint Finland Oy eli tunnetummin Öljypiste laajentaa toimintaansa nyt myös pääkaupunkiseudulle. Öljynvaihdon, pikahuollon ja voiteluaineiden erikoisosaamisen palvelukeskus avasi toimipisteensä lokakuun lopussa 2016 Helsinkiin, Tikkurilaan osoitteeseen Tikkurikuja 1. ” Meiltä saa Tikkurilassakin kokonaisvaltaista palvelua aikaa varaamatta”, Joensuun Öljypisteen yksikönjohtaja Timo Nuutinen totesi.

” Meillä on täällä kaksi nosturipaikkaa ja myymälä sekä tukkuasiakkaille että yksityisille henkilöille”, Nuutinen kertoi.

 

Kaikki merkit ja mallit palvellaan

”Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluvat tietenkin öljynvaihdot, ilmastointihuollot, vuosi- ja määräaikaishuollot. Erikoisosaamisena meillä on esimerkiksi automaattivaihdelaatikon öljynvaihto 100 % tilavuudesta. Tottakai meillä palvellaan pienimmissäkin ongelmissa kuten polttimon vaihdoissa ja niin edelleen”, Nuutinen luetteli. Halutessasi Öljypiste tekee autollesi perusteellisen tarkastuksen ja lopuksi hoitaa katsastuksenkin puolestasi.

 

Panostamme 100 %:seen asiakaspalveluun

”Tämäkin ala on kilpailtu ja haluamme erottua muista 100 prosenttisella asiakaspalvelulla. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme panostaa asiakaslähtöiseen palveluun reilulla ja rempseällä asenteella. Tämä sapluuna on toiminut hyvin myös täällä Tikkurilassa. Luotamme siihen, että asiakas tullessaan meille ensimmäistä kertaa, tulee meille myös jatkossa. Olemmekin pilke silmäkulmassa luvanneet, että meiltä saa parasta palvelua pohjoisella pallonpuoliskolla”, Timo Nuutinen totesi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.